Jag vet att jag inte borde....

.. men ändå saknar jag tiderna med dig så otroligt mycket.


Våld

Sitter i skolan och jobbar om våld tillsammans med johanna. Vi ska hitta på en frågeställning sen skriva om det och tillsist göra en muntlig redovisning inför klassen om typ 3 veckor. Vi har fortfarande inte kommit på en bra frågeställning men vi är nog lite inne på rätt spår iaf.. Slutar klockan 11 idag och klockan 13.00 ska jag till ST eriksplan, sen hemåt, städa, och tillsist kanske träffa micke.

Igår var jag i skolan (såklart!! hehe) sen åkte jag till farsta och köpte ett par vita sneakers med tanke på att mina vita converse har börjat göra sitt snart. Ett hål i ena sulan och ganska mycket skit, but i still love them! Aja, sen åkte jag och pappa och handlade blommor till våran ballkong och efter följde jag med micke ut med hunden sen käkade jag middag hos honom också. Vi drog sen mot mossen för att spela fotboll och umgås med kompisar.

Imorgon är det äääääntligen fredag! Dock börjar varje fredag lika dåligt med Matte i skolan, usch. Men slutar tidigt och imorgon ska jag komma igång med träningen, fixa lite inför valborg och sådär. Vad ska alla göra på valborg föresten?

Nää, nu måste jag fortsätta jobba innan johanna lackar på mig ;) Hörs senare! ♥



Super fina Johanna!


<3

Jag vill att du ska känna varje del av mig,
jag ger allt jag har.
Jag känner än hur rädslan att förlora dig,
men om du stannar kvar...

Allt som jag känner, och allt jag förstår,
vindarna vänder, drömmen består.
Vi håller varandra när stormarna yr,
finns här inuntil dig när morgonen gryr.

Jag tar dina händer,
önskar att du ska förstå allt som jag känner,
det finns en tid för oss två.


Wish you were here


Jönköping

Nu sitter jag på ett sjukt snyggt hotellrum i Jönköping/Huskvarna och kollar på pensionärsjävlar och dricker cola tillsammans med micke & sanne. Har varit på Elmia mässan hela dagen och det var väl.. kul. Fick med mig tre tröjor hem iaf. Efter det käkade vi supergod middag på hotellet sen gick vi tre och handlade lite. Dock ångrar både jag och micke mig att vi inte köpte chips.. :( haha. Imorgon runt 12 åker vi hem, men innan det blir det såklart hotellfrukost vilket är det bäääästa när man bor på hotell!

Imorgon kväll hoppas jag på att det blir röj, sista dagen på lovet ju.. Untz untz.


Jönköping, here i come!

Det här lovet har varit jävligt najs faktiskt. Har umgåts med många härliga vänner och haft riktigt roligt, nästan varje dag. Orkar inte berätta allt i detalj, men i lördags var vi 7 pers hos mig och drack och hade skoj, i söndags var vi nere vid sjöängen, måndags var det fest hos mig, tisdags var en städar och chillar och en liten halv-bajsdag, iaf på kvällen. Onsdagen var en degar dag men det behövde jag.. igår (torsdag) var det lokalfest vilket var skoooj! och pappa kom hem i tisdags också. han hade med sig två parfymer, mascaror, godis och en väska till mig. tack bästa pappa<3

Aja, idag då? jo, jag har varit ute på en promenad, handlat två gånger på city gross (intressesmurfarna antecknar?!) duschat, ätit middag med pappa och cathy, suttit vid datorn, packat ihop en väska tills imorgon då jag åker iväg till jönköping över en natt. Ska faktiskt bli skönt att komma iväg liiiite, även fast det bara är en natt. Är ju hemma på söndag igen och då jävlar ska de bli röj eftersom det e sista dagen på lovet!

nu ska jag faktiskt försöka sova, ska ju upp vid 7 imorgon.. hur ska jag orka?



"snygg" bild från igår. lägger upp massa bilder från lovet när jag e hemma igen!


Min lilla lady



Jag släpper aldrig taget om dig, det vet du. "wherever you are, i'll be there for you"


DAGA




lite bilder från i onsdags i skolan, haha ♥


Mitt och emmas påskägg, men nån går om mis...

img_6439 (MMS)

Mitt och emmas påskägg, men nån går om miste detta........ Ftn


Eminem




Hur snygg och grym inte är den här killen?!


Sitter och fikar med finaste emma! Fett lä...

img_3692 (MMS)

Sitter och fikar med finaste emma! Fett länge sen man träffade henne. Vi sitter bara och snackar massa skit :) hör av mig när jag e hemma igen. Puss<3


Tattoo

Sjukt sugen på att tatuera mig! Jag vet dock inte vad jag ska skriva ännu men jag har några små funderingar och texter jag klurar på. Här är ett ställe jag ska börja med att tatuera på, nämligen axeln. Hur snyggt?!



sen är jag sjukt sugen på att göra på dessa ställen också!





självklart ska jag ju inte ha texterna som är på dessa bilder, ska ju skriva egna saker. men frågan är bara, vad? jag funderade förut på att skriva "mum & dad" på handleden, sen på axeln en mening från en petter låt (vad/vilken säger jag inte än, hihi), sen på foten har jag inte bestämt än. men den tatueringen jag ska börja med är på axeln och den ska jag göra så fort jag fyller 18. taggad som fan! vill ha alla tre nu...

p.s alla bilder är tagna från google


You and me





-.-

hatar hatar hatar allt. just nu iaf. vill bara att det ska bli lov..
pappa åker utomlands imorgon :( bajsbajsbaaaaaajs på de.
tråkigt utan papi<3 men kommer ju va hemma själv tills nästa tis.
tyvärr har jag ingen som kan sova hos mig hela veckan så får sova lite vart som typ.
nu ska jag upp och laga mat och umgås med bästa papi. hörs ikväll när jag e ännu mer depp.

puss


Party Rock Anthem


Full fart hela helgen.

Hey! Haft en bra helg? Det har iaf jag!
Fredagen då.. Mötte upp micke på eftermiddagen och drog till farsta. Han köpte en skit snygg tröja, sen handlade vi lite med pappa. Efter det blev det att åka hem, duscha, hjälpa till med maten. Sen drog vi till Sjöstan där vi mötte max en snabbis, drog sen förbi donken innan vi skulle till Calle. Va hos calle nån timma bara, sen drog vi hem och kollade OC.

I lördags vaknade vi upp hemma hos mig, degade hela förmiddagen, sen åkte vi och fixade lite grejer inför kvällen. Middag vart det hos micke och fix inför festen. Sen var det lokalfest hela kvällen och natten, roligt roligt.

Igår hämtade pappa mig hos micke vid 1-tiden. Vi åkte och handlade lite, sen hem och städa och fixa. Pappa åker ju till Gran canaria imorgon så vi köpte hem mat som jag ska ha i veckan. Va iaf hemma med honom hela eftermiddagen. Han städa i badrummet, plocka i ordning på mitt rum osv, samt plugga. Sen åkte jag och käkade middag  hos micke. Sen hängde vi bara med david och danne på kvällen. Var så jävla trött igår kväll asså! Däcka typ efter 10 min i sängen...

Imorse var det kämpigt att gå upp men jag kom iaf i tid! Hade prov imorse, gick väll ganska bra tror jag. Två prov återstår på eftermiddagen. Sen ska jag hem och umgås med pappa innan han åker till Salem ikväll. Blir att äta middag och hjälpa honom att packa. Sen får jag se vart jag sover ikväll. Micke eller Mamma? hmm.. Tänker iaf inte sova ensam i våran stora lägenhet!

Nu börjar vår hotell lektion, så.. see you latero!



E på lokalfest med de gamla vanliga! Hörs ...

img_1187 (MMS)

E på lokalfest med de gamla vanliga! Hörs imorgon :D ps jag och min babe (4-Ever) på bilden! Ps 2 untz untz! Ps 3 woop woop


Jag fuckar upp ditt organiserade liv





Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas nån sekvens
Våra stunder vi hade, tankar idéer
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en cigg på balkongen
satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där så finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där så finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft


Music makes me loose control

Taggar till inför kommande helger/påslovet med skön musik!



"Untz Untz"


P.S i love you



den ända personen som alltid kommer att förstå mig oavsett vad.
du är den som får mig att kämpa genom dom svåraste stunderna.
tack för att du finns. utan dig skulle jag inte orka. du är bäst, mamma
 ♥


Måndag!

Godkväll!

Dagen har varit upp och ner på många håll och jag valde därför att stanna hemma idag från skolan. Blev lite häng hemma hos mamma tillsammans med henne med god lunch och fika. Har efter det haft en väldigt trevlig eftermiddag/kväll tillsammans med underbara madeleine. Nu har jag äntligen blivit av med henne.... ;) Har precis tagit en dusch och plockat lite på rummet. Ska strax upp och ta en kopp te och sen lägga mig i sängen och kolla på OC! Fan, man blir ganska beroende av serien asså.. Imorgon är det restaurangen hela dagen som gäller och efteråt ska jag möta upp micke i stan :) Jaja, skönt att måndagen är avklarad. Bara 4 skoldagar kvar till HELG. Och i helgen blir det lokalfekke, soft ju.

Hoppas alla haft en bra måndag. God natt

           


You are my heaven on earth



jag älskar dig mest, och det vet du ♥


RSS 2.0