Beställd!



199:-
Tycker den här jackan är så jävla snygg så beställde den igår, på rean dessutom.
Blir nog lite mer beställning sen framåt min födelsedag också :)


Bloggtorka

Har verkligen inget vettigt att skriva här längre.. Dagarna rullar på som vanligt liksom, händer inget "speciellt" i mitt liv just nu. Idag blir det farsta en snabbis för att kolla efter en jacka, sen ikväll blir det grillning. Vi hörs när vi hörs. Kanske langar upp ett inlägg då och då. Annars börjar jag blogga igen när skolan börjar och då jag har lite mer tid och kanske mer lust att skriva? ♥



Hoppas ni alla har/haft en bra sommar!


Pappa <3




Hade aldrig klarat mig utan dig, världens bästa. Tack för att du finns och för att du är du


Hemma!!

Fy fan vad skönt det är att ligga i sin egna säng. Bland sina egna kuddar och lakan. I sitt eget rum. Med sin egen tv. Den fina fondtapeten på väggen. Kläder som ligger på golvet huller om buller. Gatulampan som alltid lyser in i rummet. Mina fina små ljuslyktor. Mina runda klot lampor från ikea. Allt är så fint just nu när man inte varit hemma på 15 dagar. Fast.. sängen är fan ändå bäst!

Jag kom hem igår runt 22-tiden. Var helt död efter bilresan, trots att den bara gick på dryga 3 timmar, men har åkt så jävla mycket bil de senaste två veckorna så jag börjar tröttna, hehe. Har iallafall haft det sjukt bra men som man brukar säga: borta bra men hemma bäst! ♥ Nu ska jag inte röra mitt feta arlse nått mer denna sommar, kanske upp till köket för att äta men inte fan ska jag sitta i en bil hundra åååår på två veckor, no no. Har dock redan planer för att åka till Ullared om någon vecka - men det ser jag fan iallafall fram emot! Nu ska jag slå på en film på datorn och sen sussa, är så jävla trött. Först måste bilderna laddas klart på facebook vilket tar tvåtusensexhundratretio år, men men.. Imorgon blir det att hämta ut pass, säga hejdå till pappa och bio. Förmodligen sover jag hos älskling imorgon också.

God natt!


Sudda sudda



Sudda sudda sudda sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om.

Saknar när hela världen var vår.












Tidsinställt



Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


Godmorgon Oskarshamn!

Fyfan vad sköönt man sover på hotell! Sov som törnrosa inatt, haha. Igår blev det endast middag i hamnen och lite spakväll nere i relaxavdelningen. Bubblade i bubbelpoolen och bastade lite. Så jäkla skönt! Kände mig som en ny människa efter jag duschat sen. Nu har vi nyligen kommit upp från hotellfrukosten. Finns ingen bättre frukost än den på hotell! ;) Ska strax packa ihop mina grejer och sen gå ner och checka ut för sen ska vi in till "stan" här och kolla lite innan vi åker vidare mot västervik! Hoppas på en kanonvecka med fint väder..

Godmorgon på er föresten! Hoppas ni alla får en bra dag :)♥


Lycklig!

Sääämst bloggning av moi! Men är faktiskt borta på semster så får väll slarva lite med det, hehe. Just nu befinner sig jag och micke i Oskarshamn på ett jätte fint fyrstjärnigt hotell. Imorgon åker vi till Västervik med mickes familj och kommer hem nästa lördag (23/7). Måste faktiskt säga att jag längtar hem redan nu. Har haft det super mysigt i Österlen med mamma, bengan & micke. Har gjort massa saker (en del saker som man inte gör i storstan, hehe) som typ åka runt i små butiker, kolla på äppelgårdar (österlen är känt för sina äpplen, haha), gå runt i ystads mysiga stad, besökt utsiktsplatser och sevärdigheter, promenerat på stränder på kvällarna, spelat kort tills ingen orkat hålla ögonen öppna och grillat massor med god mat. Den här veckan har känts som en "Rehab" vecka för mig - att bara komma bort från allt och få njuta med min familj lite. Underbart!

Här kommer en bildbomb (typ ett par av 500 bilder vi tagit) från veckan:













thanks for everything ♥


tråkigt inlägg.....

Har inte skrivit någonting så tänkte bara höra av mig och säga att jag lever! Bloggen blir bättre uppdaterad när internet fungerar som det ska. Använder en sån där Tele2-sticka just nu men internet e gaaanska så segt med den. Men nu ska jag och micke kolla film för här i Österlen öser det ner regn så det blir att ligga inne hela dagen :/ Kommer upp ett inlägg senare med shopping, lite info och vad som händer nästa vecka! Hoppas det är någon som fortfarande läser min blogg, HE-HE. Aja, see u later! <3

p.s mer bilder får ni senare för just nu tar det 1000 år för 1 bild, orkar ej. puss 




någon kväll när vi spelade kubb här nere. haha


Mot råhlis!

Hinner inte skriva så mycket, måste föna håret och slänga ihop lite saker i väskan samt få i mig något i magen. Bussen går om 30 min och jag ska möta emma. Det blir solning i råhlis, picknick(?) och tjejsnack. Love it! Vi hörs senare ikväll, om jag har tid det vill säga.. Har en del att göra innan jag åker på lördag men det löser sig :)

Ha en bra dag allihopa och UT I SOLEN MED ER! ♥



HAHAHAHA "fager" (som alltid emma brukar säga) bild på oss från förra sommaren! ;)


Glider i bilen med Micke, har inget bättre...

img_8925 (MMS)

Glider i bilen med Micke, har inget bättre för oss riktigt, haha.. känner mig så nöjd, lycklig och glad just nu. Fyfan vad jag är bra! Puss på er :)


Hemkommen igår

Jag är så jävla trött så det inte finns.. Kom hem från Göteborg igår och tog de lugnt typ hela kvällen efter helgens festande. Jag och micke träffade Danne en sväng bara osv, sen drog vi hem och kolla film och somnade. Imorse körde han hem mig så jag kom hem typ 7, somnade om och vaknade för 30 min sen. Pappa är hemma idag så vi ska nu käka lite lunch, sen åka iväg och fixa mitt pass och kanske ta en promenad. Får se vad jag gör ikväll, blir nog bara lugnt.. Kan va skönt att ta det lugnt ett tag också. Måste börja tvätta och städa och skit också, för på lördag åker jag iväg i 2 veckor. Hoppas de blir lite halvdåligt väder i veckan så man kan va inne och fixa lite :DD

Nu ska jag käka. Hörs!




ofräschbrud.se


Framme i Göteborg!

Äntligen framme i Göteborg efter 5 timmars bilresa. Det gick ändå fortare än jag räknat med. De gånger innan jag åkt hit har det fan tagit minst 6 timmar. Kanske för man stannar så mycket på vägen..? Aja, smart som jag är så tog jag med mig på datorn hit (läste på hotellets hemsida att dom hade fri surf) hehe. Inte för jag kommer ha tid att surfa (förutom ikväll), men kan va skönt att kolla film på vägen hem på tåget.

Just nu ligger jag och micke på rummet och lyssnar på musik bara. Ska strax sätta på mig lite andra kläder och fixa till mig lite för sen ska vi ut på stan. Dock får ju inte jag dricka på krogen, men får väl ha kul ändå. Blir kanske liseberg ikväll också, något vi kom på idag att vi faktiskt kunde göra. Nej men nu har jag inte tid att blogga längre. Vi får höras senare ikväll eller imorgon bitti eller nått!

Ha en trevlig lördagskväll och ta det lugnt med alkoholen! ;)♥
p.s för er som inte vet vad jag gör här så ska vi kolla på Metallica (The big 4) imorgon på Ullevi.




Bild från gotland förra sommaren.


Dagens planer

♥ Fixa mig & äta frukost
♥ Åka till stan med pappa
♥ Träffa emma?
♥ Packa till Göteborg
♥ Tvättstugan 19-21
♥ Myskväll med älskling



RSS 2.0