Sjuk.....

Fan vad kul att jag blivit sjuk redan första dagen på lovet! Vaknade upp med halsont och trötthet i heeela kroppen, och nu sitter jag här med huvudvärk och frossa. Orkar fan inte. Hade bestämt en hel del på lovet som nu antagligen inte kommer bli av om jag fortfarande är sjuk, fan fan fan. Ska ligga hemma hela kvällen idag och bara ta det lungt. Dricka mängder med vatten och äta massor med vitaminer. Hoppas på att komma ut och träffa Jennifer imorgon i stan iallafall. 

Vad har jag gjort idag då? Jo, försökt pluggat, vilket inte gått sådär jätte bra, kollat på film och tv och ja.. inte så mycket mer. Känner inte direkt att livet är på topp just nu så därför orkar jag inte blogga just nu. Känner mig bara skit irriterad på det mesta med tanke på detta. MEN.. jag har en skit bra nyhet som nääästan tar över det dåliga jag känner nu. Vad det är, får ni veta senare... ;) 

Nu ska jag hem till mamma & kurera mig. Alltid bäst att va hos mamma när man är sjuk ♥



HÖSTLOV!

Om lite drygt en halvtimma är det Höstlov 2011! Ska bli så jäkla skönt att inte behöva göra ett piss på en hel vecka. Men min vecka kommer nog gå åt till lite extra jobb, kompisar och fest. Kommer nog bli ett bra lov! Just nu sitter jag i skolan och har svenska b. Pratar om Fröken Julie, August Strindberg och Realismen. Mycket på samma gång... Men vi har prov på alla 3 delar, fredagen efter lovet. Jag rent ut sagt dör på dessa lektioner. Tycker inte detta är kul någonstans. Men ska kämpa mig igenom detta!

Helgen då? Lovet?.. Ja, som jag nämnde tidigare blir det lite extra jobb, kompisar och fest på lovet. Men i helgen kommer nog det jag har sett fram emot mest - Halloween fest! Kommer bli superkul och jag längtar som ett as till att klä ut mig tillsammans med madde. Vad vi ska vara säger jag inte än, men ni får se bilder på söndag. I eftermiddag ska jag till stan med micke då han ska hitta något att ha på sig på lördag, sen blir det väl lite små shopping också. Kliar nästan i fingrarna nu när man har pengar, haha. Men lär ju gå åt en del på lovet också så får hålla i pengarna lite... Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kolla idol och ja.. ladda upp för imorgon! Det blir bowling imorgon på dagen också vilket ska bli sjukt kul. Jag, pappa & micke åkte alltid och spelade bowling förra hösten vilket var så jävla roligt. Nu får man ju dricka där också... ;) 

Nä, nu måste jag fortsätta kötta sista halvtimman. See you later ♥


Skolan, plugg och fest

Sega dagar i skolan, iallafall i tisdags och igår. Men fick reda på att jag nästan ligger på MVG i hotell, wiho.. Kan ha gjort nästan hela min vecka. Och idag fick vi tillbaka ett prov vi gjorde förra veckan i Alkoholhantering, vem fixade ett VG? Känner mig grym i skolan, förutom i svenskan och engelskan.. Men det får vi lösa!

Igår  blev det en tripp till Buttericks med madde & jennifer. Fick med oss en hel del roliga grejer hem så nu hoppas man på att man blir riktigt läskig (och snygg) på lördag då det är dags för halloweenfest. Efter buttericks blev det en fika och sen åkte vi hem. Jennifer spenderade natten hos mig. Vi köpte klubbor och snackade om allt möjligt. Inte ofta vi umgås bara hon & jag, så dom få gångerna vi gör de, känns de riktigt bra.

Imorgon är det fredag och än så länge har jag inga planer.. Kanske blir en liten utgång, vem vet? Måste iallafall vara pigg till lördagen, för då ska de ta mig fan festas!

Nu blir det att åka hem, plugga plugga plugga och kanske ta ett varmt bad innan jag träffar älskling ikväll ♥ 




Förra halloween, snacka om att fantasin bara flödade när jag valde masken, haha...


Datum 23, varje månad, är speciell.

I söndags, var det exakt 29 månader sen jag och min kärlek, min bästa vän och min wonderwall, blev en. Den 23/5-2009 visste jag att det var han jag ville leva med. Jag har insett under dessa 2 år och 5 månader att det är han jag inte kan leva utan. Det är han som får mig att må bra, han jag alltid kan skratta eller gråta med, han jag kan berätta allt för, han jag kan vara mig själv med. Ingen är perfekt, men han är jävligt nära. Jag är glad att jag har dig, för du är bäst i hela världen. Du var pusselbiten som saknades i mitt liv och när jag fann dig blev jag hel igen. Vi har gått igenom mer än bara hat och kärlek. Vi har gått igenom saker jag inte kan sätta ord på. Men när man gång på gång "återförenas" efter bråk, svek och tårar så vet man att man har hittat rätt. Därför, kan jag, med handen på hjärtat, säga att du är den jag vill vara med. Det finns nog ingen som är bättre än dig. Även fast vi båda gjort fel sååå många gånger så finns det ändå ett band som håller oss ihop. Det spelar ingen roll hur många motgångar vi har eller kommer gå igen, för jag älskar dig så jävla mycket och därför jag kommer alltid hålla fast vid dig, Michael Wistrand ♥




Måndagskvällen hos mamma






Kvällsmys



Idag har varit en bra dag! Städade lite hos pappa och tjänade in 200:-. Åkte till mamma, sen tog vi en promenad från Farsta till trångsund då vi skulle på banken och öppna upp ett nytt konto till mig (ska alltså gå från nordea till handelsbanken) p.s - jag känner mig jätte vuxen som var på mitt första bankmöte idag! well, sen åkte vi hem då det stod nylagad mat på bordet. Bengan, han kan, han.. Mormor och morfar kom förbi på en fika efter de. Vi satt och pratade ett bra tag, drack te, käkade glass och mintgodisar. Älskar min Mormor & Morfar! Nu har jag tagit en dusch, kokat en ny kopp te och lagt mig i sängen. Om 5 min börjar Svärföräldrarna från helvetet - måste ju ses!
I veckan har jag inte så mycket inplanerat. Måste fixa maskeradkläder tills på lördag, sen tänkte jag försöka komma iväg till gymmet. Det är väl typ det som står på listan.. Nu ska jag koppla av och läsa lite bloggar. Ha en fortsatt bra måndagskväll ♥


Lägger ner hela jävla verksamheten

Känner mig bara trött och less på allt eller typ det mesta iallafall. Vet inte varför jag känner mig såhär, men jag känner mig bara så... sviken? Kan man säga så? För jag vet inte ens vad jag själv känner, tycker bara att allt känns som en berg och dalbana.. Hur ska jag kunna ta mig upp på toppen gång på gång? Det finns inga som kommer putta upp mig dit igen. Ibland behöver man må dåligt för att sen må bra igen, eller behöver man verkligen det..? Jag vill bara åka till London med mamma, gå på oxford street, shoppa, äta god mat, gå till hotellet på kvällen och titta på alla fina grejer man köpt och somna med ett leende på läpparna. Jag vill åka iväg någonstans, långt långt bort, och bara komma ifrån allt och alla för en liten stund, eller en lång stund kanske. Det känns bara ensamt att känna såhär, men det blir väl bättre med tiden, det blir det väl alltid... 
 

Du är den som får mig att orka när allt känns svart-vitt ♥



Jag brukar vara sådär glad, men det känns som mitt humör inte är på topp. Jag behöver göra nått roligt som får mig att skratta, som får mig att vilja dansa som om ingen såg på. Vill leka som ett litet barn igen och jag vill vara lycklig. Men frågan är... vad ska man göra? Jag måste lära mig att man får va ensam, man får va ledsen och inte känna sig tvingad till att göra saker hela tiden. Men det känns som jag varit ensam så länge. Jag behöver ha kul kul kul, på riktigt.



Tiden då jag precis hade klarat av allt.



En underbar och bra dag - MIN 18-årsdag. Allt var perfekt och jag kände mig själv perfekt. (kolla på tröjan liksom, hehehe) Tack till er alla som förgyllade den där dagen! ♥ (förlåt för mina mormor trosor...)



Det jag vill säga är att jag lägger ner bloggen för ett litet tag. okej, jag är ingen storbloggare (hej jag leker att jag är de typ?) nej men ni få som läser mig blogg, vet nu att jag kanske bara slänger in ett inlägg nån gång ibland. Det är väl typ lite det jag gör nu också men det kommer blir mindre för ett tag. Men höll ögonen öppna, kanske ångrar mig imorgon, vem vet.. Tack och hej för mig


En del av mig











Så många minnen vi delar tillsammans på dessa tre år. Så mycket vi vet om varandra som ingen annan vet. Så många samtal vi haft om allt och inget. Så många gånger vi skrattat tillsammans och sett varandra lyckliga. Du är en av de finaste människor jag träffat och du är verkligen guldvärd. Saknaden till dig är otroligt stor just nu, då man behöver någon som dig. Du vet vart du har mig, no matter what. En vän som dig, kommer jag aldrig att släppa, för du är underbar. Glöm aldrig det, Sabina  ♥


Cinema



I could watch you for a lifetime
You're my favourite movie.
A thousand endings
You mean everything to me.
I never know whats coming
Forever fascinated.
Hope you don't stop running
To me cause i'll always be waiting.

You are a cinema, i could watch you forever.
Action.. Thriller.. I could watch you forever.
You are A Cinema A Hollywood treasure
Love you Just the way you are
A Cinema, A Cinema, A Cinema..





Ett år sen


Vill fly min väg ett tag...


Fröken Julie

Hellu! Skolan rullar på och just nu sitter vi och arbetar med Fröken Julie som vi gjort i typ.. 4 veckor? Har prov på allt om 2 veckor och ska jag vara helt ärlig förstår jag ingenting. Hoppas bara jag fixar provet! Ligger faktiskt efter i svenskan lite grann, men de löser sig, tror jag. Idag är det fredag så därför tänker jag inte tänka på massa plugg och skolan utan idag ska jag ha kul!

Kvällens planer är nog att dricka lite med några kompisar. Hoppas de blir en kul kväll. Annars blir det nog lungt i helgen, ingen utgång iallafall då ekonomin inte räcker till just nu. Ska även inhandla en ny jacka i helgen eventuellt så jag måste liksom hålla in med pengarna, haha.

Nu måste jag fortsätta jobba om jag inte ska halka efter ännu mer! Puss ♥


Har jag sagt att du är underbar?



Love of my life, my soulmate. You're my best friend


Ingenting är omöjligt

Tiden bara rusar förbi, känns som jag inte hinner med. Verkligheten springer ikapp mig och jag vägrar värdera mig själv framför allt annat. Jag stressar, lever i min egna lilla värld där jag själv tror att jag alltid kommer orka fortsätta såhär. Jag drömmer om ett liv, utan små tonårsproblem dag in och dag ut, men när jag hinner ifatt och inser att.. snart är jag inte tonåring längre. Det är två år kvar, men siffran och åldern 18 fick mig att känna mig vuxen och jag tar på mig mer ansvar än vad jag ibland inte klarar av. Jag vill va vuxen, vill sköta mitt eget, flytta hemifrån, laga min egen mat, tjäna mina egna pengar, men jag är inte där än, så varför försöker jag klara av så mycket? Vissa dagar vill jag bara krypa upp i mammas knä och kolla på lejonkungen. Vill vara ett litet barn för några minuter och inte behöva tänka på något annat än mig själv. Känna att största rädslan är att ramla på cykeln eller att boolibompa ska vara inställt. Men nu lever jag, som vilken 18-åring som helst, som kämpar sig igenom gymnasiet och lever ett vanligt liv utanför. Har familj, vänner, pojkvän, husdjur och vad man kan önska sig. Men jag stressar för mycket, med mitt egna liv. Vinden vänder för alla, även för mig. Men jag tar aldrig tag i dom problemen. Jag krigar för att lyckas med det jag VILL lyckas med. Vill inte känna mig beroende av människor, vill kunna vara nöjd med mig själv, vill visa min glädje till alla runt omkring mig, vill finnas där för alla andra. Jag vill så himla mycket.. Men när ska jag inse att jag inte orkar och klarar av allt på samma gång? När det är försent? När jag hamnar på botten igen och inte klarar att ta mig upp? Som sagt, verkligheten och vardagen rusar förbi mig och jag måste inse att man inte kan leva på en dans på rosor. Jag brukar energin till att klara av saker jag strävar efter, så länge jag verkligen vill. Men varför hittar jag inte energin just nu? Jag vet att snart kommer den dagen då allt känns sådär enkelt och lätt igen, då jag bara lever utan att behöva tänka. Men fram tills dess måste jag få ta en paus, stanna upp, koppla av, tänka efter men ändå se framåt. Jag har gjort det här förut och jag vet att jag klarar det.. För jag är min egna krigare, men bara i hemlighet.



På väg hem från skolan nu.. Fy fan vad trö...

img_1741 (MMS)

På väg hem från skolan nu.. Fy fan vad trött jag är. Ska hem och typ slänga mig i soffan och dö lite. Senare blir det att träffa micke. Men vi hörs väl sen, i guess <3


Dont look back


Hösten








Utvilad och glad

Åh vilken mysig och skön helg jag har haft! Hela helgen har bestått av mys.
Fredagen hyrde jag och mitt hjärta en film och köpte hem lite godis och sov hos honom. På lördagen drog vi in till stan, jag fick med mig hem ett skit snyggt linne från monki, sen åkte vi hem, gjorde hemmagjord pizza, gick vi ut en stund, sen vart det myskväll igen hemma hos mig framför tvn. I söndags (igår) gjorde vi värsta brakfrukosten, fixade oss och gick sen på en promenad med micke hund, tog med mig kameran och passade på att fota lite mysiga höstbilder. Vi åkte sen och såg Jägarna 2 på bio (typ en av de bästa svenska filmerna jag sett!!) sen blev det middag och slappkväll framför tvn. Älskar såna här helger ibland! Man behöver verkligen vila upp sig ibland och bara ta det lungt.

Hatar att det redan är måndag och att jag vaknade upp ensam eftersom älskling drog till jobbet vid halv 7 imorse, men jag är ledig så ska väl inte klaga, men är inte taggad på en ny skolvecka. Men det är bara att bita ihop, dom brukar gå rätt fort ändå.

Idag består dagen av upp och äta frukost, fixa mig, möta mamma, fixa lite ärenden på banken, luncha med henne och sen får vi se. Ska ut och springa med pappa ikväll i ågesta. Vill verkligen inte, är så jävla lat, men jag känner att jag måste komma igång, kommer gå upp i vikt och bli en fet gris annars...

 


Rekomenderar!




1. I love... blueberry & smoothie är köpt på Kicks för 69:- och jag kan lova er, man blir inte besviken på doften iallafall. Jag hade världens beslutsångest ang. vilken doft jag skulle välja, men jag gillade nog den här mest. Man får jätte len och skön hy efter att ha smörjt in sig med den här + att den luktar så sjukt gott!

2. Japanese Cherry Blossom är från The Body Shop och kostar runt 200-lappen. Min är dock köpt i london och där är det mycket billigare på TBS. Jag tycker att Body shop står för bästa hudprodukterna. Den här får man verkligen återfuktad hud av och behöver verkligen inte känna sig torr. Har duschtvålen i samma doft också - kan även rekomendera den starkt!


En dag som denna





Glida runt i röd-hjärtiga pyjamasbyxor, äta tortelini med tomatsås som försenad lunch, lösa lite korsord i soffan, ligga under en filt och kolla på värdelösa dokusåpor, ta en överdrivet varm dusch och raka benen, smörja in sig med världens godaste body lotion och såklart terra mamma (som jag gör varje gång jag är hemma för sällskapens skull!) 

Regnet typ bara öste ner idag (nehe??) och det kändes så skönt att bara få ligga ihopkurad i soffan och njuta av ledighet. Var ju ledig både igår och idag. Börjar inte heller skolan förns på tisdag eftersom jag inte har några lektioner på måndagar denna termin. jag har det rätt lyxigt, eller hur? Ska klä på mig och fixa mig lite nu innan jag drar till mamma, men jag lovar att höra av mig sen igen ♥


Melon i hela huset

Åh ibland får man en sån där kick att man är så jävla bra. Har nyss fixat klart städningen från igår eftersom jag inte hann allt innan stan. Nu är mitt badrum skit fräscht och alla nytvättade kläder är inhängda i garderoben, jag är så jävla bra! Förstår att det är många om vill gifta sig med mig som är så duktig i hemmet ;) Har tänt ett ljus olja över sig som luktar melon och det luktar verkligen i hela huset, haha. Börjar få lite huvudvärk.. hehe

Sitter nu och kollar på ikeas hemsida. Ska försöka hitta någon slags pall eller en liten fotölj / fotpall. Behöver någon stans att sätta mig ibland och bara koppla av (fast helst vill jag ha en sån för att kunna ha någonstans att slänga kläder på, hehe..) Ska även hitta lite smarta delar till min garderob. Får flirta med pappa när han kommer hem från Norrland och se till att det inhandlas lite ;)

och idag är det freeeedag! Ska dock bara ta det lungt i helgen. Kan behövas de också.. Nä nu ska jag upp och laga lite sen lunch. Ha en super bra fredag allihopa!


Nystädat hus och vapiano!

Rubriken beskriver min dag typ ganska bra men kan beskriva lite mer.. Vaknade, käkade frukost, städade och tvättade i 5 timmar, duschade, fixade mig, åkte till stan och mötte mamma, käkade på vapiano, åkte hem. Så nu sitter jag alltså hemma i mitt fräscha rum och ska nog lägga mig och kolla på tv. Är inte på världens bästa humör just nu, men orkar inte lägga ner energi på onödiga saker, det blir nog bättre imorgon. Har bättre saker att tänka på just nu! 

Vapiano var förövrigt jävligt bra och mysigt! Ni som varit där förstår vad jag menar när jag säger att det är ett coolt koncept med korten man använder sig av, haha. Maten var supergod. Käkade en pasta (nehe?!?!?) med oxfile, grönsaker och pinjenötter - mums säger jag bara. Hur mätt som helst blev man ju. Men det blir det att gå flera gånger minsann!

Imorgon blir det att göra klart de sista här hemma, ska försöka ta en PW också så jag någon gång kommer igång med träningen, sen får vi se vad som händer. Pappa åker till sundsvall imorgon och kommer hem på söndag så har "FF" hela helgen - sköööönt! Ska nog förbi mamma en stund imorgon och hälsa på släktingarna som kommit hit från Norrland. Blir en nykter helg har jag bestämt, ska försöka hålla de också. När man både är hemma själv och kan gå ut på krogen blire ibland svårt, men måste tänka på ekonomin också ;)

Nu ska jag tvätta bort smink och lägga mig och lösa lite korsord (tant-varning!) Men det är så jävla avkopplande. Bara koppla bort omvärlden (datorn & mobilen) för en stund. Värt att testa ska jag säga er. Ha en bra torsdagskväll! ♥


Fuck.



"Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma"


Röda läppar



Jag och min fina vän Johanna ♥

Sitter i skolan med mina tjejer och har svenska. Tidigare idag var vi på Strindbergs museumet, skit tråkigt men började lite senare idag så det var skönt! Nu har vi svenska till klockan 15.00 sen slutar vi. Imorgon är det skola från 08.00 - 15.00 och sen är jag ledig torsdag & fredag. Imorgon kväll blir det nog lite häng på kvällen med brudarna från klassen. Kanske blir nått glas vin på Johannas balkong..? Idag efter skolan ska jag iallafall hem och städa rummet, sen ska jag träffa Micke. Blir väl bara en lugn hemma kväll, men ska även försöka gå ut och fota lite. Längtade så jäkla mycket efter systemkameran så jag skulle kunna gå ut och fota fina bilder, speciellt nu på hösten, men inte fan har det blivit av.. Jag är så jäkla (skol)trött också, men även har vi det jävligt lugnt i skolan + att vi är lediga liksom. Fattar inte vad det är med mig, haha... Aja, nu måste jag börja jobba. Vi får höras senare om jag kommer ihåg att blogga, hehe ♥


RSS 2.0