Lilltjejen



På fredag kommer min älskade lilla skitunge hem till oss och sover över! Så på lördagen blir det en heldag på skansen med lilltjejen, myspys kallar jag det. ♥

Fredag!

Skönt med fredag även fast det är lov.. men att säga att det är fredag känns alltid lika bra oavsett vad!
Sitter i sängen hemma hos jennifer nu. Åkte hit igår, bakade citronmuffins, käkade middag, tog en kvällspromenad och köpte våfflor, kollade film och svullade bakverken och popcorn. Somnade sedan framför Snabba Cash och vaknade vid 11 imorse utvilad! Njöt av våffelfrulle och har sedan bara degat. Sånna här dagar behövs verkligen!

Nu väntar jag på att pappa ska hämta mig och så rullar bilen hemåt mot skogås. Hade tänkt att ta en tripp till solariet sen också. Resten av kvällen får vi se vad den bjuder på.. Imorgon funderar man på en utgång iaf!

Resten av veckan har jag inte gjort så fasligt mycket.. Varit hemma (pga det urtrista vädret), träffat emma, varit på möte, umgåts med mamma, träffat micke osv. Förra helgen var vi på Elmia mässan samt att vi spenderade en natt på Älskade Muskö, myspys (bilder kommer när jag är hemma!)

Måste fan börja blogga lite oftare.. Kan va rätt kul att skriva av sig ibland :)



muuuums...


Pååååsklov!

Jippi! Äntligen ledig i 1½ vecka, woop woop. Nej men har ju varit hemma från skolan hela den veckan men tänkte gå idag egentligen, men sen smsade jennifer mig igår och sa att vi var lediga idag, hihi skönt! Skulle träffat johanna idag men passade inte så bra för oss båda :/ Jag vaknade nämligen i natt och hade helvetes ont i magen, lingonveckan är på väg (jag vet att ni bryr er.....), så var vaken en timma och näst in till grät. Var till och med tvungen att väcka mamma, usch asså, inte kul. Lite bättre idag men fortfarande inte helt bra. 

Tänkte snart ta en promenad till centrum & sola en kvart. Sen ska jag och mamma handla lite påskpresenter till mina kusiner, hehe, älskar sånt! (Obs: Dem är yngre än mig!!) Ska även handla bakingridienser tills imorgon då jag ska baka "efterätt" till på söndag då vi ska äta middag på landet! Och senare i eftermiddag får jag äntligen träffa min älskling ♥ Han har liksom jobbat över och tränat typ varje dag den här veckan så tiden har inte funnits till..

Dags att ta tag i dagen! Måste också ringa och boka tid hos frissan.. var ju ett tag sen om man säger så!



Sist jag hade varit hos frisören. Blev en Askblond färg då. Denna gång blir det ljusblond, så jävla hett till sommaren ;)



Rip..

Fyfan, ingen bra dag idag heller.. Sen att det är 3 år sen vår älskade Malin lämnade oss känns ju inte direkt bättre.. :( saknar dig otroligt mycket Malin, din lilla glädjespridare <3 blir att åka själv till kyrkogården idag och lämna en blomma på minneslunden tror jag. Rest in peace <3


RSS 2.0