Mobilblogg

Tjolahopp!

Har precis kollat på 30 grader i februari som vi spelade in igår. Fan vad spännande det börjar bli.. Längtar redan till nästa måndag!!

Är som sagt inte i skolan och va inte det igår heller. Istället kom Johanna hit runt 08.30 och kollade på kläder som jag lagt undan till henne. Hon verkade bli jätte glad och nöjd, hehe. Sen lagade jag lunch till oss och vi avslutade med fika på uteplatsen innan jag va tvungen att åka iväg på KBT-mötet.

Kvällen bestod av... skit. What ever, ska kolla på Kontoret nu som jag missade inte söndags. Efter det blir det träning & sen plugg här hemma. Puss <3


Lördag 10/3



Har varit och tränat, duschat, shoppat kläder med pappa (fast det var bara han som shoppade, hehe), suttit på ballkongen i den underbara solen och degat framför datorn. Mannen min jobbar och jag har seriöst ingenting att göra.. Sitter och dunkar musik men har lyssnat på samma låtar i en timma nu, haha. Ikväll blir det såklart att kolla på melodifestivalen. Vart och med vilka är ännu oklart. Kanske bara hamnar hemma hos micke..? Vi får se! Nu måste jag hitta något att underhålla mig med. Plugga kan jag inte heller göra eftersom att skoldatorn är hos mamma.. (som om jag skulle plugga på en lördag) jorååå!


HEJ JOHANNA

Detta inlägg är till min kära vän Johanna för att hon nyss klagade på mig för att jag "aldrig" bloggar. Så Johanna, VAD VILL DU ATT JAG SKA BLOGGA OM?!!?!?!? 




Här är jag & min stalker

Två låtar som fastnat i mitt huvud!

Walk off the earth - Somebody that i used to know
Laleh - some die young




Jobb jobb jobb...

Jag känner mig verkligen som en 14-åring som bara har praktiserat via skolan. Det är dags att börja ta tag i arbetslivet nu när man fyllt 18 tycker jag! Har så jävla mycket man vill göra hela tiden. Åka utomland, gå på festivaler, festa, köpa nya kläder, så småning om flytta hemifrån, spara pengar osv. Och för att kunna göra det där så måste man ha ett jobb.. 

Jag är otroligt avis på alla mina kompisar som jobbar och tjänar ihop egna pengar så därför tog jag saken i egna händer och.... SÖKTE JOBB! Eller ja, sökte lite barnvaktsjobb och sådär på grannar.se men det är iallafall en bra början. Vet flera som jobbar som "barnflicka" och det verkar faktiskt jävligt roligt när man väl lärt känna barnet/barnen :)

Vi får se om någon nappar på mina intresseanmälningar. Man kan ju alltid hoppas!!



Sportlovet is over!

Sköna underbara sportlov är över och jag befinner mig just nu i skolan. Fyfan vad skönt det varit med lov efter 5 veckors praktik. Det behövdes! Även fast jag inte har åkt iväg någonstans, gjort något "as roligt" under lovet så har det ändå varit jävligt soft. Kände att jag behövde ladda upp batterierna lite granna så att så fick det bli. Blev mest fika stunder med fina vänner och en kväll blev det middag & vin hos johanna. Har kommit igång med tränandet och i fredags storstädade jag & mamma hela lägenheten. Fy sjutton vad nöjda vi var efteråt.. Helgen bestod annars av träning, mello-tittandes, lite varma minutrar på uteplatsen, sköna promenader och shopping. Jag är nöjd!

Nu är det bara att ta tag i skolan då som gäller.. Känner mig helt slut idag eftersom jag sov rätt lite i natt. Men kände att jag inte kan börja denna vecka med att vara hemma så det blev att kämpa sig om 06.15 imorse när klockan ringde. Blev en myspys hemmakväll igår med mamma & bengan efter att ha suttit på första uteservering efter skolan och sen gymmat. Vi satt bänkade framför mina två favorit avsnitt på måndag: Sofias änglar & 30 grader i februari. Bästa starten på veckan ju! 

Nu måste jag faktiskt sätta igång med ett arbete som ska vara klart vid dagens slut.. Omotiverad brud.



Min fina

RSS 2.0