19e bilden - En person som är snygg.



hehehehe. självförtroendet är på topp!


Fett het chey



hej jag är sjuk och känner mig skit sliten!
just för stunden känns det som om jag är dödssjuk.. Huvudet dunkar, ögonlocken åker gång på gång ner, halsen värker, snoret rinner och hostan blir fan inte bättre. Skulle vilja gå och lägga mig för natten nu och vakna upp om 12 timmar då man ska till skolan, men nej, det går ju inte. Sitter och väntar på mat trots att jag inte är så jätte hungrig men måste få i mig något för att inte däcka ihop här nere, haha. Imorgon måste jag iallafall till skolan. Det är ju bara från 08.00-12.30 ändå så jag överlever nog dagen. Får knarka ett par ipren och lite hostmedicin på morgonkvisten bara. Nu har jag fan ingenting att göra, både skönt och tråkigt. Blir så rastlös så skulle kunna städa, tvätta och fixa i timmar, men jag har gjort tillräckligt idag. Har till och med varit och handlat med pappa så friskluft har jag också fått (typ till och från bilen, haha). Well well, ska packa väskan nu till micke sen säga åt pappa att snabba på med krubbet. Blev ett jävligt långt inlägg så jag säger ciao nu! ♥


torsdag..

Sitter i sängen och degar som vanligt. Blev en extra hemmadag för mig, vilket jag absolut inte ångrar! Skönt att vila ut sig på riktigt och inte stressa iväg till skolan bara för man inte känner sig hängig. Imorgon blir det iallafall plugget då jag måste göra mina mattekompleteringar, usch.
Gick till vårdcentralen igår och fick medicin för min hosta samt kräm för mitt eksem/infektion på huden. Nu hoppas jag att de båda ska bli bättre inom en snar framtid!

Nu på morgonen har jag fixat klart med mickes presenter så nu är jag super nöjd! Ska strax börja ta tag i tvätten och städa och fixa lite här hemma så pappa blir glad när han kommer hem. Tycker faktiskt att det kan vara skönt att pyssla med lite "tråkiga" saker hemma ibland, men inte när man har bättre saker för sig, hehe.

Ha en bra dag så hörs vi senare, kanske..


Sjukis

Ligger i sängen och kollar på beck. Så jävla trist att vara sjuk, usch. Men ska iallafall till skolan klockan 12 och göra idrottsprovet och sen ska jag till vårdcentralen och kolla upp mitt vidriga eksem jag har samt vad det är för jävla hosta jag har fått.. fett synd om mig ju. Hoppas jag får nån dundermedicin som gör susen.
Aja, jag har hunnit fixa lite med mickes presenter såhär på morgonkvisten! Älskar att pyssla och fixa så nu är det superfint! Är jätte nöjd måste jag säga så nu hoppas jag bara på att han blir glad, men det tror jag ;)

Nu ska jag fixa mig och sådär, sen ska jag åka iväg till skolan.. Har typ 1% lust med det men det är bara att bita ihop. Latero!



bild från hösten 09


18e bilden - En/flera bild/bilder på din fritid.







umgås med underbara vänner & pojkvän ♥


Full rulle

Nu har jag inte bloggat så seriöst på ett tag så nu tänkte jag göra det när jag ändå har tid!
Tjaba tjena hallå på er! Allt bra? Här är det helt OK, lite trött och hostig bara, men jag överlever. Har hänt en hel del på senaste tiden.
 
Kan väll börja med i fredags då det var fest hos kerstin. Kom dit runt halv 10 med madde, david och micke. Jag och madde vandrade hem till henne vid 4 tiden och vid 5 somnade vi trötta i hennes säng. På lördagen så softade vi på hennes ballkong hela morgonen, käkade frukost osv. Sen träffade vi micke, robin, david och viktor. Aja, vi skulle ha festat i lördags egentligen men det blev inget så jag och micke drog hem och sov.
I söndags så var jag hemma hela dagen för jag kände mig sjuk. Micke kom till mig på eftermiddagen och vi lagade mat tillsammans med pappa och jag somnade tidigt, skönt!
Igår (måndag) hade jag studiedag så jag låg och kolla på O.C hela morgonen, sen gick jag upp och diskade, städa, åt och fixade mig. Drog sen in till stan på egen hand för att kolla på present till micke som fyller 19 på fredag och jag hittade precis det jag sökte då nu kan jag bocka av det på listan :) Sen åkte jag hem till madde och vi gjorde våfflor och snackade skit. Åkte sen hem till micke och sov där<3

Idag är jag hemma från skolan pga att jag sovit jätte dåligt inatt för min jävla hosta... Har en jätte bra hostmedicin men den verkar inte funka den här gången..? Aja, skönt att ha extra lång helg om man säger så, hehe. Dock så ska jag snart iväg och möta mamma i farsta och kolla lite och kanske ta en fika? Sen ska jag nog följa med micke till kista sen måste jag hem och plugga. Har idrottsprov imorgon, vilket jag inte ser fram emot. På måndag har jag även TRE prov jag ska göra, skoj!

Aja, det blev ett väääldigt långt inlägg känner jag.. Well well, ska fixa håret nu och plocka i ordning på rummet lite då alla kläder ligger på golvet, sen gå ut i snövädret för att ta bussen till farsta :) Latero!



Jag och babe i fredags!


17e bilden - En ovanlig bild.



hahahah asså fråga inte.. kolla toffsarna på benen (?!)


Just keep coming around

Jag behöver ta tag i mitt liv, behöver fixa saker som är fel. Behöver bara tid för mig själv...



Just don't give up I'm workin it out
Please don't give in, I won't let you down


Finner inga ord för dig, för du är fan obe...

img_5737 (MMS)

Finner inga ord för dig, för du är fan obeskrivlig. <3 <3


16e bilden - En bild på dig själv.


Max här!

heeeej alla bloggläsare läget? sitter här i skolan me alex vi ba chillar tänkte mecka upp en satla så man kan chilla ner så här en torsdag morgon... just nu har vi svenska ganska laaame. vi ska debbatera mot varandra eller ja vi söker ba info den här lektionen.. jag ska debbatera för att cannabis borde säljas fritt ganska enkelt det borde det väl självklart göra! aah idag slutar vi iallafall tidigt, wihuu!!! fint väder så man kanske borde köpa sig en twister och gå ner på kajen i solen o mysa ;)

p.s alexandra är fett kattig!! älskar henne! och hon har mens och svettas jeeeete mycke! men ändå snäll :)


15e bilden - En person som du vill vara med.



saknar dig otroligt mycket! ♥


14e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider.



gamla galna salem tider in my heart


13e bilden - Du och någon klasskompis



fick bli 5 klasskompisar ;)


Helgen

I fredags var det "klassåterträff" från högstadietiderna. Vi hade ett tema som var "såhär kommer ni aldrig se mig igen". Jag och mickis fick för oss att vara målare - varför vet jag inte. Vi fixade oss hejvilt hemma hos mig med vattenfärger i hela nyllet, ljummna köttbullar och hög musik. Vi var iaf jävligt snygga i våra målarbyxor och skunktröjor ;) (bilder kommer sen). Igår var det en rätt så lugn dag med älskling. Tog en promenad med vovven i solen, sen var det middag hos mig som gällde. Somnade gott runt 11 tiden. Idag åkte jag in till stan och checkade läget. Sen blev det middag hos mamsen och bengan. Nu ligger jag i sängen hos pappa och ska plugga lite inför provet jag har om 11 timmar... suck. Ge mig påsklov typ.. nu?!


jag och älskade bästis sommar 2007. flum på hög nivå? vi var ju trots allt fjortisar ;)


12e bilden - En bild på din vardag



dessa muppar umgås jag med dagligen :)


Fuck it.

Jag ångrar mig. Allt känns helt fel. Det känns inte rätt. Det känns bara konstigt. Jag kommer må dåligt ett tag. Jag försöker tänka positivt. Men det är svårt. Men jag måste ändå försöka. Jag blev utbytt. En känsla jag känt förut.  Ingen visste. Ingen brydde sig. Jag försöker se klart ändå. Det är svårt. Men.. jag vet att det kommer gå.


Har ett hjärta utan rynkor
Det består intakt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark


11e bilden - En person du kan berätta allt för.



min fina vän madeleine


Lite trött....

Tjaba tjena hallå!

Sitter hemma och degar framför datorn i väntat på att pappa ska hämta upp mig. Det blir käk ute idag sen stodhandling på ica maxi, om jag orkar de. Blev skit seg nu när jag bara suttit hemma och väntat på honom i typ två timmar. Har iallafall hunnit med att diska, städa lite och sätta på en tvättmaskin. Nu måste jag bara ta tag i mitt rum och sen är jag nöjd.

Nä fyfan vad trött jag blev. Vi får höras lite senare hörrni ♥



10e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll



min hoooomie, maxen braxen.


9e bilden - Någon i din släkt.



världens bästa mormor


Love of my life

När jag blir äldre, och mitt barnbarn frågar mig vem min första kärlek var, vill jag inte behöva ta fram ett gamalt fotoalbum och leta efter någon gammal bild från när vi var 16 år och  nykära. Jag vill kunna peka på personen som sitter i andra sidan av rummet, och säga "han sitter precis där"..




8e bilden - En person som du saknar.



vi sågs ju i lördags, men jag menar mer att jag saknar oss på det sätt vi var förut


<3



har precis tagit en dusch så nu känner jag mig som en ny människa igen. kommer ägna denna söndag åt mysig musik, massor av tankar och egen tid. söndagsångesten börjar komma, men jag är van. ska bara ta vara på den här söndagen nu innan en ny jobbig skolvecka kommer med prov och annat skit.. ♥




landet sommaren 2009


Glad tjej!

Jäklar vilken feeet dag/kväll det var igår! Började med att vi var ett par tjejer (typ 15 st) hemma hos mickis (får ju inte glömma anton också som va den ända killen) som drack lite drinkar, snackade skit, mickis öppnade presenter, fixade oss och körde frågesport. Sen drog vi till en restaurang i älvsjö och käkade. Sen gick vi tillbaka till mickis igen en stund tills taxin körde oss vidare till lokalen. Vi landade vid lokalen runt 9 tiden och då var det redan lite folk där och sen bara ramlade det in mer och mer under hela kvällen. Har aldrig dansat sådär mycket på en fest i hela mitt liv som jag gjorde igår. Som tur var körde jag på converse eftersom jag visste att jag skulle få ont i fötterna. Vi festade ända till klockan 2. DJn spelade grym musik också och humöret bland alla var verkligen på topp. Ramlade in hos micke runt 3 tiden där vi somnade dirr.

Måste bara säga tack till mickis, för att du fixade en sån sjukt grym fest & "förfest" med otroligt underbara tjejer. Detta kommer bli en kväll att minnas lääääänge! ;)

Nu är jag iallafall hemma efter att ha varit hos madde nån timma och snackat lite om gårdagen. Ska strax hoppa in i duschen då jag inte känner mig sådär.. jätte fräsch. Sen ska jag käka middag hos micke och ikväll blir det nog bara att ta det lungt. Ska ju upp tidigt till skolan imorgon så det gäller att vara utvilad, antar jag.

Måste bara tillägga att allt känns så jävla fett just nu! Skolan går bra (i vissa spår iaf), jag har underbaraste vännerna och såklart världens bästa pojkvän samt föräldrar, det hände mycket just nu och jag har såå mycket att se fram emot vilket känns askul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sjunga lite. Nån mer än jag som sjunger i duschen? :)





två bilder från igår. mer kommer sen !

7e bilden - En bild som du aldrig lagt upp.



undra varför....


MICKIS 18 ÅR!



idag fyller lilla, menar stoooora mickis 18 år! grattis grattis grattis bästis på din dag.
ikväll ska vi spåra och fira dig som fan. hoppas alla vi gör din 18 årsdag till en dag att minnas!
tagga tagga tagga för ikväll köööör. fan vad kul vi ska ha! love u


6e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


5e bilden - En gammal bild på dig själv.



HAHAHAHAHAHAHAHAHA


Slask, moln och regn...

Fan vilken vidrig dag.. usch!

Var i skolan från 8-12. Åkte sen iväg på "möte" eller vad man ska kalla det.. Sen drog jag till liljeholmen igen för att möta madde. Vi drog bara hemåt men hann snacka lite ändå. Nu sitter jag hemma och ska strax gå upp och börja diska innan pappa kommer hem så vi kan laga mat. Blir fläskpannkaka, mums! Senare ska jag städa rummet, plugga lite och sen åka till micke och sova. Har inte sovit där sen i söndags, känns fett länge sen för mig, haha. Imorgon blir det skola 8-13 sen ska jag få med micke till farsta/stan för att köpa en present till mickis som har fekke på lördag. "lilla" tjejen blir stooor nu! Fan va kul de ska bli :)

Aja, nu ska jag sätta igång så jag får middag nån gång..



just nu


4e bilden - En bild på en tid du saknar



finns inget jag saknar så mycket som tiderna med dig.. 
4 år tillsammans med dig var dom bästa 4 åren i mitt liv..


Herbalist




3e bilden - En bild på någon i din familj.



hahaha min mongolid pappa, älskar dig ändå!


2a bilden - En bild på dig själv.


bajsmåndag

Sitter i skolan och har hotell.... Första dagen i skolan på fem veckor, hmm.. ja den har väll varit helt OK. Skönt att den har gått fort iallafall. Slutar om en och en halv timma och då är det att träffa madde som gäller, untz untz! Aja, nu måste vi typ pluggish så vi blir klarish. herrå ♥



max haka oxå på ginger trenden, vad tycks?


1a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med



min "wb fjortis" pojkvän ♥


30 bilder

1a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden - En bild på dig själv.
3e bilden - En bild på någon i din familj.
4e bilden - En bild på en tid du saknar.
5e bilden - En gammal bild på dig själv.
6e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden - En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden - En person som du saknar.
9e bilden - Någon i din släkt.
10e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden - En person du kan berätta allt för.
12e bilden - En bild på din vardag.
13e bilden - Du och någon klasskompis.
14e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden - En person som du vill vara med.
16e bilden - En bild på dig själv.
17e bilden - En ovanlig bild.
18e bilden - En bild på din fritid.
19e bilden - En person som är snygg.
20e bilden - En bild på dina närmaste.
21e bilden - En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden - En bild på en tid du saknar.
23e bilden - En bild från i somras.
24e bilden - En bild som gör dig glad.
25e bilden - En person som alltid gör dig glad.
26e bilden - Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden - En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden - En tokig bild.
29e bilden - Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden - Någon du aldrig kommer släppa taget om

Lördag

img_6488 (MMS)

Idag har jag/vi gått en promenad, handlat mat med papi, bowlat (jag vann över Micke, dock vann pappa över mig.. Men tvåa kom jag iallafall!), tvättat bilen, ätit på pizza hut, glidit runt, somnat en gång redan, hämtat två fyllskallar hahaha, nattkäkat med mackor och te men nu ligger vi äntligen i sängen och kollar film. Dock somna Micke för ett tag sen men men.. Imorgon får vi se vad som händer. Har inte planerat något iallafall. Nu börjar mina ögon bli trötta så bloggar från datan imorgon :) god natt <3 btw, diggar ni min snygga bild eller? Funtar på att bli ginger :)


Nutte ligger och sover så sött medans jag ...

img_9566 (MMS)

Nutte ligger och sover så sött medans jag är vaken tidigt som vanligt.. Är jätte hungrig och dessutom super sugen på scones. Ska fan ner och göra det strax, måste bara väcka korven =) idag blir det bowling halv 3 sen får vi se vart kvällen tar oss! Time for frulle känner jag nu... Puss! <3


O.C

Ligger i sängen och kollar på OC. Har fixat alla 4 säsonger så nu håller jag på att börja kolla. Ligger bara på andra avsnittet än så länge, hehe. Alla verkar ju älska One tree Hill mera, men här är det O.C som gäller! Ska strax upp och hämta frulle. Blir Smoothie och en leverpastejsmacka för er som vill veta och anteckna ;)

Ikväll ska jag nog bara ta det lungt, känner mig inte direkt super pigg och jätte taggad för att dra på fest eller nått sånt med tanke på att jag fortfarande är lite sjuk, hoppas bara jag kan gå till skolan på måndag!

Nä, nu ska jag upp och hämta frulle och sen fortsätta knarka O.C (vilket jag kommer göra hela dagen...) ♥



<3 Twister

Nu har jag bränt ner hälften av OC säsongerna på DVD-skivor som jag kan ligga och knarka framöver. Har även tagit en dusch och nu smarrar jag på en Twister som pappa köpte till mig igår! Har hela frysen full med twister och piggelin bara för jag har så ont i halsen, olagligt gott även på vintern ju hehe..

Känner mig mycket fräschare och piggare nu. Ska strax klä på mig och fixa mig lite lätt för sen kommer micke och hämtar mig och vi tar en tripp till farsta & handen (har jag bestämt, hihi). Ska kika på en supersöt topp på H&M samt köpa lite "need-to-have" prylar - typ som ansiktsmasker, bodyscrub osv. Sen ska jag även försöka handla lite gott att äta, lutar nog åt nyponsoppa, cola, massvis med frukt och ramlösa, mumma!

Dags att göra sig i ordning för älskling slutar om 50 min och ni vet ju hur tjejer är på att fixa sig.. ;)

Ha en fortsatt bra dag och gå ut i solen med er!

  

Highwon



shoooos
vill du gå hem till mig och bazz lite?
de var bara en enkel ja och nej fråga...

Gurmo:
ja ja jag fattar ändå ingenting
låt oss fortsätta snacket jag i shorts och du i string
i alla fall ett tag tills allting åker av
och sen springer du runt glad för att jag gjorde din dag
det är inte "Jag och du" NEJ det blir inget sånt
sluta säga ditt namn nu jag glömmer ändå bort imorrn
för jag ser inte det här som något riktigt långsiktigt
jag är inte sur det är bara att du är riktigt oviktig
så låt oss (bazz) pallar inte med tjafs
fast vi kan (bazz) i all hast och ingen (rast alls)
så se vem du mött känner mig inte ens halvtrött
så huvet ner ass upp och spanka din göt
gggg jiggy skrik ut mitt namn
låt jarren tysta mun en stund ta bort din hand
låt oss göra det hårt, vill du ha grov sex?
vill du göra det me två? här är min bror Aleks

ref: (Aleks) x2

Jag har inte tid för någon romans
allt jag vill är bazz dig så fort jag får chans
lägg dig på sängen gör dig klar för min lans
Klä av dig naken...

Hoosam:
dansgolvet e fullt av orrar redo för att borra som Balck and decker
häcken din knäcker det räcker it´s geting hectic
vill ta bort plaget som täcker din göt
jag vet de läcker e blöt du e läcker och söt
så sätt dig på mitt sköte, hett som köket
nu vill jag föröka befolking tungan i örat ökar min ork
att göka långt in på natten och min tolknig är den att du vill
svingar på min dingeling och leta efter din string under min filt
jag är inte billig bara villig och jag tänder på att smaka av dig
om du tar saken i egna händer
69 repar orten du kom 127 gånger
är det för mig du leder min bånge långt in i ingången
du är blöt och jag är hård punani bakifrån
göten möter sin besökare ????
vågar du slå alla positioner pussymitonen nu den är utförd
vi kom tillsammans passa till Aleks för jag e slutkörd

Ref:

Sabo:
eeo du pratar för mycket var tyst och bara klä av dig
säg inte ett knyst visa din byst om du vill ha mig
min dingeling vill ingenting
annat än svinga din string åt ett annat håll innan du rider
du skickar blickar när du slickar pickan och vickar på göten
fortsätt att slicka och digga min nötter
eijt, eijt du är bra på dian grejer
ey ey du är bra på dina grejer
men du är chock dum yao slutar inte när man säger
två val att välja spotta eller svälja
jag har en gendish flarra o de e lungt om du vill skölja
vi gör det om igen om och om igen
jag var nere för räkning men jag kom igen
säg inte att jag var här till nån okej du vet mitt rykte
jag hade gjort det bättre om jag varit nykter
pass på byta nummer eller snacka i telefon
för jag kommer lika fort som jag taggar härifrån


Hur glad blir man inte när man ser denna u...

img_6247 (MMS)

Hur glad blir man inte när man ser denna underbara brud? Det är en tjej som verkligen får mig att le oavsett väder, humör eller årstid. Hennes positiva energi sprider sig på knappt en sekund. Det är nästan omöjligt att inte vara glad när man är med henne för hennes läppar ler alltid. Förutom att hon är äkta glädjespridare så är hon så otroligt bra på alla andra sätt också. Så jag vill bara säga, tack för allt Madde! <3 ser fram emot saker vi planerat och kommer planera framåt sommaren. du är verkligen en sån vän man vill dela sina största hemligheter med. <3


Ligger i sängen och kollar Wallander och s...

img_1256 (MMS)

Ligger i sängen och kollar Wallander och smsar lite.. Första gången jag mobilbloggar så hoppas de funkar! :) puss


God natt<3

Blääää vad jag har tråkigt.. Micke har inte ens slutat jobbet än så honom kan jag ju glömma ikväll. Har bara zappat runt på allt från SF-kanalen till ettan hela kvällen men det är bara skit på tv hela tiden. Dock är det efterlyst nu som jag sitter och gluttar på. Ska strax gå upp och ta en varma koppen eftersom jag inte ätit någon middag ikväll pga halsontet och besvärliga hostan.

Imorgon direkt när jag vaknar ska jag ta en låååång varm dusch så jag blir en ny människa igen sen tänkte jag ta en sväng till farsta för att fördriva tiden liten. De flesta kompisar är ju bortresta detta lov, eller så jobbar dom..? Aja, blir väll bara att ta det lungt imorgon också tyvärr..

Blir nog inga fler inlägg ikväll. Känner mig helt slut.
God natt



taggad!



nån mer än jag som typ blir taggad för vad som helst med denna låt?


ensamt..

Ja men gud vad kul att man gått och blivit sjuk också! Igårkväll hade jag torrhosta och när jag vaknade imorse hade jag ont i luftrören, skoj.. Det har bara blivit värre och värre under hela dagen och nu har jag sjukt ont. Knarkar te och halstabletter samt sätter tigerbalsam på bröstet (det hjälper faktiskt lite!). Feber har jag nog inte men jag känner mig helt slut pga att jag bara ätit sen frukost och mellanmål idag. Pappa är och jobbar fortfarande och kommer om typ en timma. Micke är också på jobbet och jobbar över och kommer troligen inte hit efteråt.. Fyfan vad jag känner mig ensam nu!

Har iallafall gjort lite nytta idag. Städade rummet så nu luktar det gott och är jätte fräsch. Har även städat lite på övervåningen samt diskat. Sen har jag hängt och vikt tvätt. Vuxenpoäng till mig eller vad? Det ända som saknas nu är en dusch men jag orkar faktiskt inte duscha just nu.. Får göra det imorgon bitti.

Ikväll blir det bara att vara hemma, deppa över att man är sjuk och ensam, titta på tv som jag gjort halva dagen, sitta framför datorn och ja.. Inte så mycket mer än det! Nu blev det ett långt och halvdeppigt inlägg så ska börja avsluta nu.. Hoppas alla har en bättre kväll och framför allt ett bättre lov än mig just nu!

Ha en bra kväll så hörs vi kanske senare





fuck det här...


Inredning

Jag verkligen älskar inredning! Finns inget bättre än att åka till en möbel/inredingsaffär (ikea, mio, länna möbler, jysk osv) för det finns alltid nått man hittar. På ikea köper jag alltid något när jag är där iallafall. Jag är jätte nöjd med mina möbler och inredningen i mitt rum men det saknas TVÅ saker: Fotölj och matta. Jag hittar verkligen ingen fotölj som faller mig i smaken. Jo jag har hittat två st men dom är alldeles för dyra! Där emot har jag hittat dessa två godbitar. Något att flirta med pappa om kanske? ;)



 

Skulle inte tacka nej till någon av dessa!


Mys!

Släckte ner rummet, tände ljus, aplicerade en ansiktsmask i ansiktet och sätte på "cozy" listan på spotify. Perfekt morgon med andra ord! Kände mig lite seg och trött i ögonen så det passade ju super med lite mys på morgonen. Jag ska strax lägga på ett kol och börja fixa mig för att sedan bege mig ut på shopping tillsammans med mickis. Tror det lutar åt stan eller farsta, så vi får se sen vart vi hamnar. Lär väll bli en fika också och lite skit skit snack, men sånt tillhör ju när man träffar gamla vänner. Senare ska jag träffa älskling.

Igår var jag med madde hela dagen. Hon kom till mig vid 12 tiden, vi fixade oss och snackade massa skit. Sen kom david men han drog igen efter ett tag, så då flummade jag och madde like always. Ett gott skratt förlänge livet, eller hur var det? ;) På kvällen sen drog vi till madde och sen till Denise. Micke hämtade mig och david där sen och vi drog hem till david och tog det lungt. Ja, sen somnade man ju runt halv 12 typ.. Skönt! Dock var det inte lika skönt att vakna halv 7 imorse, blää.. Därför jag känner mig helt död nu!




sexy mama


RSS 2.0