Live your life

Trots att det händer en hel del saker i mitt liv just nu så som att rå plugga, komma igång med träningen, stressa hit och dit, längta efter att få träffa saknade vänner osv så är jag väldigt lycklig. På väldigt länge så känner jag nu att jag har lite kontroll över mitt liv och vet vad jag vill. Vissa dagar är det bara neråt, andra uppåt. Har bara ett par få saker kvar i skolan, det kommer bli massa glädjekickar inom mig när mina vänner tar studenten och jag vet att det "bara" är ett år kvar för mig. Sommarlov, häng i parker och på uteserveringar, roadtrips, landet, vänner, fest osvvvv. Fett taggad på vad livet har att ge. Jag vet att det kommer att komma motgångar framöver, men jag vet mycket mer nu hur jag ska ta mig igenom dem. Kärlek till er som har hjälpt mig att tagit mig hit, dit jag ville, där jag visste att jag skulle må bra. Nu kan jag säga: jag ÄR lycklig och med handen på hjärtat kan jag säga att "Jag klarade det!" Och en annan sak, lev efter hur du själv vill, inte hur någon annan vill... ♥

Blandade bilder från tre års kärlek



23/5-2009
Efter tre år kan jag inte föreställa mig ett liv utan dig.

Bloggtorka?

Känner att jag är världssämst på att äga en blogg och faktiskt skriva i den! 
Just nu rullar livet på bra och jag känner mig glad. Det ända som ska ur världen är mina 6 st Engelska B rester och de få prov vi har kvar, sen är jag fri fram till slutet av augusti. 

Har många dagar att se fram emot nu innan själva riktiga sommaren börjar, bland annat idag då det blir utgång för att fira david som fyllde 18 år igår, fest på fredag, jag och micke "firar" 3 år nästa vecka och ska ut och käka på restaurang, ska klippa mig och färga håret, skolavslutning, mina vänner tar studenten (även fast jag har liiiiite ångest över de så är jag så stolta & glada för deras skull!!), boka tatueringstid, åka till öland osv osv osv..... Ja, sen är hela sommarlovet en stor frihet där måååånga nya minnen ska skapas!

Jag har inte så fasligt mycket mer att säga. Har käkat frulle med mamma, tagit en dusch och nu sitter jag och pluggar(bloggar, facebookar och läser lite på aftonbladet....) men jag SKA plugga efter det här, jag lovar. eller? Börjar inte förens 12.15 idag, men tänkte åka dit lite tidigare och käka lurre med friendsen och slutar 15.00 gör jag också, då blir det bums hem och börja tagga till inför ikväll. (ÅH VA INTRESSANT, ALEXANDRA!!)

Nä, nu sätter jag punkt. Puss och kraaaaam mina vänner ♥



KÄRLEK


RSS 2.0