<3

Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse

Varning: Ointressant

Jag lovade en "bildbomb", men bilderna med min kamera vart fulare på datorn så jag skippar nog att langa upp ett par bilder på mig när jag är lökig och låtsas vara brun, haha. Jag har iallafall solat i typ.. 4 timmar idag. Lagt mig i skuggan ibland för att "svalka" mig eftersom jag ligger på uteplatsen = kan ej bada. Har även ätit lunch med pappa på pizza hut, jävlar vad gott det va, måste bara ut och springa bort alla kalorierna ikväll ;) Nu känner jag att jag solat klart för idag för mina ögon börjar bli trötta och jag är helt varm. Jag ska strax ta en snabb dusch och sen dra till mamma där det bjuds på middag. Senare blir det nog att sova hos mike. Imorgon har jag en hel del att fixa.. Aja, nu ska jag in i duschen så vi hörs väl senare, tror jag ♥



keffis

förlåt förlåt förlååååt till er typ 3 pers som läser min asroliga och underhållande blogg :))) nej men jag är keff på att uppdatera, I KNOW! men nu ska jag bättra mig lite innan helgen. igår va jag bara hemma hos mamma på förmiddagen och solade och läste min nya bok, hehe. sen på eftermiddagen kom papi och hämtade mig och vi åkte och små-shoppade lite. fick med mig två par skor, två solstolar, blommor typ. tack papi<3 sen åkte vi hem och åt middag och städade hela undervåningen så nu e det fiiiint. sen kom älskling vid typ 8 tiden och vi drog till max hamburgare för tjockisen skulle ju äta, haha. sen åkte vi hem och kolla tv och sov typ.

idag är en sån där tråååkig jävla dag känner jag. om typ 2-3 timmar kommer pappa och hämtar mig och vi ska äta lunch på Pizza Hut, hehe. Sen ska jag typ åka till mamma och sola (finns ju fan inget annat att göra för alla är ju på peace and love -.-) eller kanske inte alla, men aaa.. nästan. ska se om nån vill dra till kungsan eller nått och lägga sig och snacka lite skit, vore ju typ as mysigt.

är inte inne på  min dator så har inga bilder, men lovar er en bildbomb om ett tag! nu ska jag ut och sätta mig på ballen och njuta av morgonsolen och värmen ♥

4e bilden: En gammal bild på dig själv



2½ år sen, usch... :)


Solig vecka!

Godmorgon eller "God lunch" kanske man ska säga?

Ny vecka, nya planer. Denna vecka kommer bli lugn ända fram till fredag då jag måste börja packa ihop lite saker och fixa lite eftersom att jag åker till Göteborg på lördag och ser Metallica på söndagen. Är inget stort metallica-fan men ska ändå bli super roligt att se dom live, så det ser jag fram emot. Idag ska jag fika med emma i stan och så tänkte jag försöka få med mig någon fin och sommrig klänning hem. Är så jävla kräsen när det gäller klänningar men ska ge det ett försök iallafall. Får se vad resten av veckan har att erbjuda. Ska iallafall lägga mig i solen nu när det är fint väder och försöka få lite färg.

Nu ska jag slänga på mig lite mascara och packa ihop en väska, sen ska jag dra mig mot tandläkaren innan jag åker till stan. Vi hörs ikväll antagligen!



jag älskar dig


3e bilden: En bild på din tatuering/piercing



min ända piercing (förutom öronen) jag haft. har dock inte i staven nu.
tatueringar blir det i höst när jag fyllt 18! :)


Problems



Jag har inte bloggat på ett par dagar, men jag känner att jag vill göra det när jag måste skriva av mig. Jag kan inte skriva flera hundra, kanske tusentals ord på min logg på facebook, det funkar liksom inte. Jag är medvetna om vilka som läser den här bloggen, på ett ungefär, eftersom länken aldrig funnits på facebook, utan det är bara min närmsta. Jag får skriva vad jag vill här och det är exakt det jag ska göra nu. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska skriva eller säga...


2e bilden: En bild på någon i din familj.



bästa pappa<3


1a bilden: En bild på dig själv.



vintern 2010-2011


Jaha, då försöker man köra på en sån här igen =)

1a bilden: En bild på dig själv.
2e bilden: En bild på någon i din familj.
3e bilden: En bild på din tatuering/piercing
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
7e bilden: En person som du saknar.
8e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv..
9e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
10e bilden: En person du kan berätta allt för.
11e bilden: En bild på din vardag.
12e bilden: Du och någon klasskompis.
13e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
14e bilden: En person som du vill vara med.
15e bilden: En bild på dig själv.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på din fritid.
18e bilden: En person som är snygg.
19e bilden: En bild på dina närmaste.
20e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
21e bilden: En bild på en tid du saknar.
22e bilden: En bild från i somras.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En person som alltid gör dig glad.
25e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
26e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
27e bilden: En tokig bild.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
30eNågon du umgås väldigt mycket med

Sommar 2009 - världens bästa sommar












För det var då du fångade mitt hjärta


Miwks & Alws

Godmorgon! Blev inte speciellt mycket för mig att göra igår inte. Degade hemma, tog en dusch, tvättade lite, hängde hemma hos madde en stund, käkade middag, åkte och växlade pengar och sov med min pojke. En ganska skön/tråkig dag måste jag säga.. Idag ska jag dock göra lite mer roligheter. Ska om någon halvtimma börja fixa mig och kanske hinna med en promenad. Runt 12 ska jag möta mickis i stan och fika och kolla lite, men det blir inte så länge eftersom hon jobbar klockan 17.00, då försöker jag nog hooka med någon annan, annars åker jag hem till mami och hänger där ikväll.



Sommar 2009


Nu är jag så jävla trött på allting och då...

img_2028 (MMS)

Nu är jag så jävla trött på allting och då menar jag allt (nästan iaf).. Man ger så mycket till vissa personer men får inte ett jävla skit tillbaka! Detta behöver inte jag i nuläget eller överhuvudtaget, men nu vet man vilka som kommer va kvar till slutet. Lär er värdera vänner efter hur mycket ni bryr er om dom. Säger bara: fuck er, fuck de här. Peace out.


TRÅKIGT



Sitter och spelar spel på spela.se och detta blev min drömkille efter ett par frågor. Inte helt fel va? ;)


Magnus Betnér <3



"Grattis, ta din roliga mössa och gå runt på något jävla flak och fira att du har blivit arbetslös."
Hahahaha, ganska skön!


Måndag....

Jag är trött, har ont i huvudet, seg i kroppen, ont i halsen och bara allmänt tråkig. Så därför har jag bestämt mig att inte göra någonting speciellt idag! Tänkte upp och laga lite lunch strax, sen gå ut och ta en promenad, hem och duscha och packa upp mina grejer från i helgen samt skriva ihop lite listor till kommande semester som är om typ 2(?) veckor. Sen får vi se vad klockan blir.. Hoppas på mysigt sovsällskap inatt också. Man blir ju nästan beroende av att sova med någon, eller vad säger ni?



såhär känner jag mig idag, ful & rutten..


Bröllop

Jag är så otroligt jävla trött just nu så det finns inte.. Orkade knappt sätta mig i bilen påväg hem idag, haha. Vi var ju på bröllop igår i Nyköping. Min farbror och hans tjej (nu: fru) gifte sig som sagt. Hade en mycket trevlig dag och kväll! Träffade ju min kusin också som jag inte träffat på några år (?). Vi ramlade in på hotellet rätt sent och idag är man trött kan jag lova er. Tänkte ta ett bad senare och ta hand om mig själv ikväll, det behöver jag verkligen. Känns som jag aldrig hinner koppla av längre, ska bara fladdra runt och göra saker hit och dit, men nej, inte ikväll, då blir det lugn kväll med "spa", samt mysigt sovsällskap<3

I veckan har jag en del inplanerat faktiskt, eller lite små saker jag måste fixa, bl.a mitt pass, växla in pengar på banken, hänga lite med emma, försöka planera midsommar, städa mitt rum, beställa en sak till metallica-konserten osv. ja, en hel del med andra ord, men det fixar jag nog ;) Vill även försöka hooka med Madde som jag faktiskt saknar otroligt mycket. Vi har inte setts sen i onsdags och det märks.. :(




Jag och hjärtat igår.


Dagens att göra!




Myspys dag!

Igår hade jag mysigaste dagen på länge tror jag! Började med att jag, mamma & pappa gick på mitt sista möte. Kändes tråkigt att ta farväl av "L" men jag vet att hon finns där till höst om jag vill och känner för de :) Sen åkte pappa hem och jag och mamma åkte till stan, tittade lite och käkade middag. Sen kom Micke och mamma åkte hemåt. Vi köpte godis & popcorn och gick på baksmällan 2. Fan vilken grym rulle! Nästan lika bra som ettan, hehe. Sen åkte vi hem till micke och sov. Han körde hem mig imorse när han skulle till jobbet och jag somnade om i 4 timmar till och vaknade vid 12, pigg och glad. Lite bilder från gårdagen med min dåliga mobilkamera:





Fick med mig hem en as bra kräm mot torrhud samt två set med ögonskuggor. Dom kommer passa fint i sommar. Tack mamma :)♥


tråååkig morgon





kanske märks på mina "försöka-vara-söt"-bilder? :)


Dagens


Vi två ♥



Vi är på väg mot det tredje året tillsammans, det känns helt sjukt. Vi båda vet vad som väntar och vi klarar det tillsammans, det gör vi alltid. Jag vill att du ska va pappan till mina barn, jag vill att det är dig jag delar ring med för allt känns så jävla bra med dig. Kan inte beskriva känslan av att få vara med dig nästan varje dag och jag kan defenetivt inte beskriva känslan av att du bara är min. Jag kommer aldrig lämna dig, och då menar jag aldrig. Ge mig vecka 28,29,30 nuuuu, för jag vill spendera tiden med dig bort om stockholm, där vi kan vara som vi själva vill. jag älskar dig så sjukt mycket och jag kommer aldrig kunna förklara i ord vad du betyder för mig ♥  Never without you, baby.. Never!


Tjejkväll!

Är hos mamma nu och myser lite med henne och bengan, eller jag sitter vid datorn, bengan framför tv och mamma springer runt och fixar och donar. Det är alltså som vanligt här! Om 20 min så ska jag möta upp emma på tåget. Det blir tjejkväll hos mig med henne och madde, myspys. Har så j*vla ont i halsmandlarna så jag inte vet vart jag ska ta vägen (utan att överdriva..) ska knarka te med honung, Kan-Jang, citronvatten och massor med frukt ikväll. Hatar att va sjuk! Som tur är ska jag ju ta det lugnt hela veckan, förutom på lördag då jag ska på brölopp, men innan lördag SKA jag vara frisk, så de så!

Nu måste jag stänga ihop datorn och ah, lite sådär.. ska gå om cirkus 10 min. Vi hörs kanske ikväll, annars imorgon ♥♥

Nyduschad tjej!



Nu har jag nyss duschat, super skönt! Håller på att fixa lite snyggt här i mitt rum då det legat grejer överaaaallt hela veckan. Ska senare bege mig till mamma och umgås lite med henne, samt äta middag där. Sen ikväll möter jag upp emma och vi drar hem hit och myser och kollar film och har tjejkväll, det behövs! Imorgon blir det stan, möte, middag med mamma och bio med micke. Aja, nu ska jag föna håret, klä på mig osv. Uppdaterar när jag är hos bästa mami =)

P.s lyssna på min grymma party lista på spotify hääääär.


Onsdag 15/6

Hello! Vaken tidigt för att det är sommarlov? I know.. Men så blir det ibland! Idag har jag fan ännu ondare i halsen, eller typ i halsmandlarna. Kan knappt svälja :( Jag som skulle sola i råhlis med emma idag och sen göra nått kul på kvällen, men det är väll ändå inte fint väder ute? Får väll dra ihop en filmkväll eller nått.

Igår var jag iallafall i stan med emmis och fick med mig ett linne hem. Hann inte va där så länge, bara typ 2 timmar men aja, trevligt att få träffa henne lite oftare nu för hon är verkligen en fin vän man ska ta vara på! Skulle ju också ha druckit på kvällen men så blev det inte.. Det blev filmkväll istället. Såg "Dilemma", helt okej film faktiskt. Aja, den här veckan är ganska "fullspäckad" så det känns skönt. Nu ska jag fortsätta kolla på Eva & Adam. Vi hörs lite latero när jag planerat dagen!



Sommarkvällar!!


summertimes

Nu har jag inte bloggat på väldigt länge, bortsett från bilderna jag la upp igår. Nu har jag tid att blogga men vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Hej! Tja! Tjena! Shoo! w/e, jag är trött, kan inte somna om riktigt. Försöker göra allt för att bli trött igen och kanske sova iallafall 3 timmar till, men nej nej..

I fredags slutade jag skolan samt att micke tog studenten. Blev studentmottagning på eftermiddagen och senare mot kvällen vidare mot stan (ah, bilderna jag la upp igår som sagt). I lördags var det mys & chill hela dagen och kvällen. I söndags åkte vi till stan, sen tog det lugnt och hade filmkväll på kvällen med chips och cola. Igår måndag, klippte jag mig och färgade håret, tog typ sådär 3 timmar haha, sen på kvällen var jag ute en stund bara. Typ inget speciellt egentligen.

Har inte riktigt förstått att det är sommarlov än, att man kan göra vad man vill varje dag, sova hur länge man vill osv. Jag vänjer mig nog snart, hoppas jag... Känner typ för att gå hem och lägga mig och sova tidigt på kvällarna så fort det inte finns något att göra. Jag vet att jag kommer ändra på mig, bli roligare, ha roligare, men det känns verkligen inte som att det är sommarlov och jag börjar bli sjuk. Det stör mig btw, har haft ont i halsen sen förra helgen, sen gick de över och kom tillbaka i lördags, sen dess har de suttit kvar. Ni vet den där superduperonda känslan i halsen när man sväljer? ah precis den! fyfan, döda mig bara..... bryt ut eller försvinn!

Idag ska jag iallafall dricka vin med madeleine på en filt i solen, perfekt!

BILDBOMB 10/6










Här är mer bilder från mickes student(motagning) samt på kvällen då jag "firade" in sommarlovet med fina vänner! Hade en sjukt kul dag och kväll med alla nära och kära. Tack


För micke har tagit studenten, fyfan vad han är bra!








Kan inte bli mer stoltare över min stora kille just nu!
Tog studenten i fredags och har redan fast anställning som billackerare. 
Fyfan vad du är bra älskling ♥


:@

Har sett fram emot morgondagen hela veckan, men nu sprack allt. Är på så jävla dåligt humör så det inte finns. Allt e förstört och jag vill fan bara att fredagen ska vara över NU. Tack och hej!

låt mig vara såhär glad 24/7


typ..

Saknar någon som kan torka mina tårar.
Saknar någon som kan få bort min ångest.
Saknar någon som kan säga fina ord.
Saknar någon som kan få mig jätte glad.
Saknar någon som får mina läppar att le.
Saknar någon som gör mig stark inombords.

Jalla jalla

Shit, inte bloggat på ett tag märkte jag nu! Är det ens någon som läser mig blogg? haha.
Har gjort så jävla mycket roliga saker den här långhelgen. Krökat, röjt, haft mysmiddagar, somnat när solen gått upp VARJE dag, åkt från de ena till de andra ställt (med andra ord, varit lite överallt), levt livet och haft det så jävla naaajs! Hoppas hela sommarlovet blir så här röj. Igår köpte jag kläder till min farbrors brölopp, och jag säger bara damn vad sexig min klänning är! sen köpte jag lite andra saker också. Idag har jag varit med micke och pappa hela dagen. Skärholmen - ikea - farsta. Fick med mig smågrejer till rummet, studenpresent till micke samt sushi som blev kvällens middag. Nu sitter jag hemma själv och plockar i ordning på mitt rum. Sen ska jag förmodligen ut och lira lite boll, men får se om jag orkar, skulle va skönt att va hemma ockå!




löken just nu..


Hänger med fett coola människor, bland ann...

img_6918 (MMS)

Hänger med fett coola människor, bland annat emma min murra! Men vi hörs inorgon<33


RSS 2.0