Vissa människor asså...

Är på fett dåligt humör. Orkar inte uppdatera något speciellt..
Tänkte bara säga att jag lever. Hör av mig imorgon igen ♥

       
Kärlek mina vänner, kärlek..


21 månader <3







Tack för dessa dagar, dessa månader och snart dom här två åren tillsammans med dig. Du har gjort mig lycklig för livet.
21 månader med dig idag. Tack för allt, mitt hjärta. Jag älskar dig mest av allt ♥

  "There are many things that I would like to say to you but I don't know how"


Kallt....

Är så jäkla trött så det är sjukt! Sov hos älsklingen i natt och han drar ju vid kvart i 7 så det är bara att gå upp klockan 6 med honom. Vill lägga mig och sova men om jag gör det så kommer jag bara bli ännu tröttare sen och det pallar jag inte, hehe. Ingen praktik idag - inga anledningar till att skriva ut varför i bloggen, det håller jag för mig själv..

Igår då? Jo jag var på möte vid 15.30 tiden och det gick super! Sen käkade och handlade jag, mamma & pappa i farsta. Efter det åkte jag till madde och rasmus, sen drog vi ut och mötte massa andra och vi var väll ute typ 2 timmar och jag var helt frusen i hela kroppen men sen när vi kom hem till Calle så blev det lite bättre. Micke hämtade mig där sen vid halv 10 och då åkte vi hem till han och åt och sov, hihi.

Idag hade jag tänkt fixa lite här hemma så pappa blir glad. Jag vet att han älskar när jag städar/hjälper till hemma utan att han ber om det. Sen tänkte jag ta en sväng till farsta och kolla lite. Fick mina pengar igår och jag är sugen på lite saker från Gina så vi får väll se. När micke slutat så ska vi åka till gymmet och kolla lite. Ska börja provträna där en vecka fr.om fredag. Sen får vi se vad som händer senare :) Måste bara tillägga att det var inte direkt varmt att gå hem från micke idag, fyfan asså...

Nu ska jag ta en kopp te och lägga mig och kolla på tv ♥

Det var för oss som solen sken som guld och gick upp varje morgon för kärlekens skull

Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar.
Vänner för alltid, men det kommer kännas sjukt för båda.
Det plågar mig att vi inte kommer sova tillsammans.
Nu går vi skilda vägar, även fast vi lovade varandra,
att det skulle vara du och jag förevigt.
Men utan dig brevid mig kommer livet sakna mening.
Jag saknar medvind, när fan ska det vända?
Ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända.
Tag dig i kragen, håll dig vaken på dagen för allting går vidare men saknade skaver.
Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig, kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag
ser dig.
Tack för alla fina minnen som vi delar (ah) känner rädslan nu för
skillnaden att leva. Spelar ingen roll nu om det är du och jag, för bara du
är lycklig så kommer livet sluta bra!

Ref x2:
Nu blir det till att klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.
För kärleken dog medans lögnerna viskade ärliga ord, men det var ingen
som lyssnade.

Är inte rädd för döden längre, ses på andra sidan.
Jag längtar redan dit och resan kan bli ganska slitsam.
Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskat dig.
You took my breath away och jag vill aldrig hämta den!
Men försöker vara lycklig idag för dörren är ju stäng och du har nyckeln
tillbaks.. Iallafall ett tag, men jag måste gå vidare.
Inte idag, men vill få stopp på mitt lidande.
Minns den gången när vi åkte ut till Toppnäset, handduk på marken och vi älskade i långräset.
Sen på natten under stjärnor och en bäcksvart himmel, båten ut på sjön
med massa ljus det är dom bästa minnen.
Hellre ledsen med dig än glad utan dig,
men spelar det nån roll när sagan bara slutade?
Det var för oss som solen sken som guld och gick upp
varje morgon för kärlekens skull!

Ref x2:
Nu blir det till att klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.
För kärleken dog medans lögnerna viskade ärliga ord, men det var ingen
som lyssnade.

Kanske var det bara bra det som hände.
Och vad som än hände, så var du min ängel.
Kom till jorden för att ta mig från min depression, det här är
ingenting i mängden som jag klätt med ord.
Charlotte Landsten i mitt hjärta för alltid..
Och jag hoppas att vi bara varit tankspridd.
För ingen av oss ville ju egentligen det här och jag vill alltid vara vänner,
fast stämningen finns där. Slut på ord nu, men jag skriver lite till.
Femton månader, den bästa tiden i mitt liv!
Kan bara hoppas på att ödet för oss samman vill leva med dig och få se döden tillsammans.
Men vi får se nu vad framtiden kan bjuda på.
Du och jag åt skilda håll, kan inte bara sluta så!
Så jag lever livet och sluta lipa nu, för du och jag, vi har ett band som aldrig kommer slitas ut!

Ref x2:
Nu blir det till att klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.
För kärleken dog medans lögnerna viskade ärliga ord, men det var ingen
som lyssnade.

Söndag... :(

Kvällen igår var inte så speciell, hände lite saker men pallar inte ta upp det. Jag, micke och madde hade rätt mys iaf :) Idag var jag på kalas hos min "bror" (låtsas) som fyllde 18 i fredags. Grattis! Så idag bjöds det på Tacos och sen paj med vaniljsås. Nu sitter jag och micke hemma hos mig med en varsin dator och ska eventuellt typ gliiiiida med madde och rasmus. Senare blir det att vi sover här! Har söndagsångest som vanligt, buhu.. Men hoppas att den här praktikveckan går bra ;)



bjussar på en bild från igår på mig och min solstrååååle! ♥


Hemma hos Maaaadz

Fett seg fredag det var igår asså.. Jag och micke hyrde bara film och låg hemma typ.
Nu är jag och micke hemma hos madde och vi väntar på david. Får se vad vi hittar på senare men kände bara för att skriva lite.. :) Ja ni.. har inte så mycket mer att säga men vi hörs väll sen kanske! Puss


fett snygg chey ;)


Bantning

Jag bara undrar en grej.. Vart är världen på väg? Unga tjejer som "bantar". Nu pratar jag inte bara om kissie som äter barnmat eller 200kcal om dagen, utan det finns överallt nu. Så fort man klickar in på en ny tjejs blogg så blir man näst intill chockad! Jag blir fan nästan rädd..

Känns som att idialet idag är att svälta sig..? Och nu snackar vi om tjejer som ÄR smala, som redan har FIN kropp och ändå håller dom på att sabba den. Jag menar, kolla bara på kissie..? Vart är hon fet någonstans? Sen kan man ju diskutera om hon är 100% seriös eller inte med tanke på att hon är en stor-bloggare. Jag tror inte du ens orkar prestera eller ens vara vaken om du endast äter 200kcal om dagen?

Kom igen nu, tjejer. Det är inte normalt att följa kissies sjuka ideér, det är inte normalt att svälta sig bara för att få en fin kropp och vara som alla redigerade modeller. Börja träna, ät nyttigare och sluta förfan inte att leva!


Freeeeedag!

Fredag idag! Vaknade faktiskt upp ganska pigg trots att jag bara sov 7 timmar. Ligger och kollar på The voice nu och ska strax gå upp och käka frukost. Runt 10 tiden ska jag och mamma åka till min mosters jobb och kolla hur det ser ut osv för jag kanske ska börja praktisera där fr.o.m måndag med tanke på att jag skitit i min praktik dom senaste dagarna. Hoppas det går bra där och att jag kommer trivas! =) Nu ska jag kliva upp ur sängen, hör av mig seeeenareeee för jag har typ ingen fantasi just nu, hehe..



bild från i somras


En del av mig som saknas










vi delar många fina minnen tillsammans och det insåg jag nu när jag satt och kolla igenom våra bilder och mina ögon fylldes nästan med tårar. på 12 år hinner man uppleva mycket. inte bara skratt och tårar, utan så mycket mera. du är en sån vän som jag aldrig kommer släppa taget om även om vi inte har pratar på ett tag. det gör mig ledsen att vi aldrig kommer bli lika tighta som förut, men jag vet att du alltid finns kvar där ändå. jag saknar dig, jag saknar att umgås med den där spralliga och glada mickis som alltid fick mig glad, jag saknar att göra galna och sjuka saker med dig, jag saknar våran humor och jag saknar allt vi en gång upplevt. det var ett tag sen vi sågs, så blir det alltid, men vad gör det om hundra år? 
gammal vänskap rostar aldrig - speciellt inte våran


tors

Ligger och myser i sängen nu med tvn på. Sitter och snackar med lite folk och tänkte snart ta och tänka på refrängen, haha.. Madde och david kom hit sen åkte vi och käkade i centrum (142 broooor!), eller david käkade.. Micke kom också. Sen drog vi hem till david men där blev det fett deppigt så jag och madde drog där ifrån och tog en promenad hem till henne och snackade massor! Så jäkla skönt att prata ut ibland.. Sen var vi hemma hos henne, eller jag menar Köping - fråga mig inte vad jag snackar om, en intern grej bara, haha. Hade en jävla rolig stund där ett tag så vi nästan kissade på oss :'D Drog sen till donken och käkade och sen drog jag hemåt. Har pratat lite med mamma och sådär, så nu känns allt bättre.

Imorgon är det fredag - untz untz! Vet dock inte vad som händer men blir antagligen att vara med maaaaadz. Kanske blir hinkish? Kanske blir softish runkish? Vi får se.. Skönt med helg iallafall och kunna tänka på lite annat!


Tack Finaste!



..för att du finns


bla bla bla..

Nyss käkat en skål med fil och flingor, mums! Blev som min lunch/mellis. Tog en dusch innan också så nu känner jag mig som en ny människa efter dagens händelser - ingenting! Har bara varit hemma och inte gjort ett piss. Har försökt hitta en praktikplats men det är svååårt.. Ska strax fixa i ordning mig och sen träffa madde! Hon får mig iallafall alltid på bra humör även om allt känns helt fel. Får se vad vi hittar på senare men nått skoj blir det nog ;)



Ja ni.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre. Allt är bara fucked up just nu och jag känner mig helt kraftlös. Vill helst av allt bara gå och lägga mig under täcket och vakna lagom till sportlovet men det funkar ju liksom inte så. Jag har varit hemma igår och idag och det har varit.. skönt men jobbigt för jag känner mig så otroligt rastlös att jag blir lat. Jag har legat i soffan/sängen ända sen jag vaknade imorse till klockan två då jag tog en dusch och nu har jag börjat komma in i dagen på riktigt. Känner att bloggen får lida då jag uppdaterar typ 1-2 gånger om dagen om ointressanta saker men fantasin har försvunnit, eller iaf fastnat nånstans inom mig.

Allt känns så otroligt segt och tråkigt och jag orkar inte göra nått åt det. Jag vet att jag borde ringa till vår gamla praktikplats och säga att vi inte kommer tillbaka, men jag orkar inte. Jag vet att jag borde ta tag mer i ny praktikplats och till och med åka till skolan, men jag orkar inte. Hur får man nya krafter? Är det inte problem i skolan så är det nått problem hemma. Jag känner aldrig att allt bara flyter på nu för tiden, jag måste alltid kriga och kämpa för att det ska kännas OK. Har det jobbigt mellan mig och M också så det gör liksom inte saken bättre. Det är jobbigt att hålla koll på flera saker samtidigt. Det är svårt att lösa flera saker samtidigt. Men jag måste ju.. Folk försöker hjälpa mig men jag känner mig bara så himla negativ och vill inte ha hjälp även fast jag behöver det. Jag känner mig bara svag och jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen.

Hoppas saker och ting löser sig för det här börjar bli tröttsamt..
Nu ska jag kolla på O.C och börja fixa mig. På återseénde!


Mitt hjärta



i'm fallin' to pieces without you.. ♥


Ge mig!



Lite söta kläder man inte skulle tacka nej till. Allt är från gina tricot.


onsdag förmiddag

Varm choklad och Sjunde himlen


Frukost!


Tisdag.

God morgon! Sovit gott? Jag sov helt hyffsat.. Vaknade ett par gånger och kunde inte andas med näsan och hostade som en kamel, men jag överlever. Sov brevid älskling så det var ju ändå ganska bra :)

Hade en jätte mysig alla hjärtansdag igår iallafall. Mötte micke vid 17.30 och vi åkte till farsta och fixade lite små saker. Sen åkte vi hem till han, tog en promenad med hunden, käkade middag ensama, åkte och hyrde film och sen la oss och myste med film och lite gott. Hade gjort en liten "suprise" till honom i hans rum. Tände ljus, la upp lite grejer på sängen (det jag hade köpt till honom) och ställde fram ett kort. Han blev jätte glad! Och av honom fick jag ett jätte gulligt kort och finaste armbandet från SNÖ. Blev jätte glad!

Apråpo praktiken igår då.. Hmm.. Vad ska man säga? Kanske inte bästa stället men det är bara att stå ut dom här två veckorna. Vi har ju fett chilliga tider så man ska ju inte gnälla över de iaf..? Idag börjar vi klockan 12 och slutar 3, samma sak imorgon. På torsdag & fredag börjar vi 8 och slutar 12, softers ju!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta frukost!

       


Alla hjärtans dag!

Jahap, då var det alla hjärtansdag idag då.. Lite överskattat eller vad säger ni? Folk klagar på facebook att dom är helt jävla ensama osv, so what? Tror knappast att dom/vi som har förhållanden känner oss speciella en dag som denna. Micke försov sig imorse så han bara rusa iväg, blir väll att mysa med han ikväll istället. Har köpt en liten gullig grej till han. Fick iaf lite små saker av mamma, som vanligt. Haha, här behöver man ingen pojkvän på alla hjärtansdag, jag har ju mamma :D

Idag är det ju måndag och för mig innebär det två veckors praktik framöver. Jag och ellinor ska praktisera på Edelwiess i gallerian så kom in och hälsa vettja ;) Börjar 10 och slutar runt 2-3 varje dag, värsta soft ju! Hoppas på att det kommer bli två roliga veckor iaf :)

Nu har jag precis käkat frulle och nu måste jag börja fixa mig.. Vi hörs latero! ♥



Snabbis

I fredags: Middag hos mig, jag och micke somnade typ halv 10 efter lets dance, hehehe
I lördags: Chill hela dagen, middag hos micke, somnade typ 10 framför en film, hehehe
Idag: Först farsta C, sen lunch/middag kl: 15.00 i skarpnäck, ikväll blire svull framför solsidan & beck.
NU: FRUKOST!



fett snygga - sommar 2010


Vår & sommar NU tack!




Bilder från våren 2010


Nyinköpta kläder del 1





allt är från h&m förutom mössan som jag köpte på carlings för 29:- hehe. det mesta är även beställt, förutom den aprikosa och nirvana tröjan. nästan allt är "basic" men det kommer bli sååå mycket snyggare i sommar till shorts och converse. sen de blåa byxorna längst ner är "baggy"-byxor. tycker dom va skit balla på tillsammans med ett par converse och en helvit t-shirt. skinnjackan är väldigt simpel men det gillar jag på skinnjackor! dock får inte kläderna någon rättvisa på bilderna eftersom det är mycket snyggare i verkligheten.. längtar bara till våren och sommaren nu!
(mer kläder kommer upp i helgen eftersom det är hos pappa)



Myspys dag!

Som alla andra - ingen skola idag. Dock inte bara SL's fel utan jag har ont i huvudet och ont i halsen/luftrören så stannade hemma idag. Orkar inte kriga på tåg osv när man känner sig lite dålig.

Det får bli att fixa lite hemma vilket jag skulle göra igår men fick inget gjort eftersom jag drog till madde istället. Blir nog att baka kladdkaka, ta en dusch, måla naglarna och sådär.. Senare måste jag ut i snöstormen för jag har lovat micke att gå ut med hunden med honom. Dock så kan det vara skönt att komma ut lite också.





litet men mysigt rum :D


Hos älskling

Drog hem till madde vid 1-tiden. Snackade bara massa skit och tog det lungt :) Sen kom micke och hämtade mig och vi gick ut med hunden i snöstormen.. Sen åkte vi till farsta och träffade madde, david och rasmus. Softade bara lite ni veeeet.. ;) Nu sitter jag och micke hemma hos honom och väntar på mat. Micke har städat hela sitt rum (duktig kille!) Sen drar vi hem till mig och sover. Börjar känna mig lite små hängig och sjuk.. Jag som hade tänkt att träna imorgon på mickes gym eftersom jag ska börja där så småning om, men men.. inte så mycket att göra, så himla typiskt bara! Hör av mig när jag är hemma sen, tror det börjar bli dags för krubb nu....




ego-times, hehehe

Cha cha bloggen!

Blev hemma idag pga vissa anledningar. Inte så mycket att göra åt. Ligger i sängen nu och kollar på tv och läser bloggar som jag gjort senaste timman. En kopp te har jag druckit också och om nån timma är det dags för lunch! Tänkte fixa lite små saker under dagen bara:

♥ Måla naglarna
♥ Plugga lite engelska
♥ Diska! (Snäll jag är)
♥ Fixa alla <3-dagpresenten
♥ Baka kladdkaka
♥ Sätta upp fler ramar

Senare ska jag träffa älskling! Blir nog en promenad med hunden och sen träffa david och kanske madde. Har inte så mycket mer att berätta.. Får höra av mig när jag har något intressant att skriva istället. Någon som har förslag? :) Nu börjar sjunde himlen, se yah!


          
          



Utkast: Feb. 8, 2011

Halloj!

Dagen har varit rätt skön, faktiskt. Stod i kassan i restaurangen och det var faktiskt as skönt och super roligt! :) Synd bara att det är ett bra kvar tills nästa gång.. Kom hem runt halv fyra och va slut som en död fisk, hehe. Jag har satt upp lite ramar och sånt i mitt rum, så himla fint med bilder i rummet tycker jag. Ska sätta upp fler lite senare. Sen har jag plockat i ordning på rummet och gjort det snyggt så nu ligger jag i sängen och softar med datan och dunkar musik ;) Mamma smsade förut och sa att ett till h&m paket har kommit, woop woop! Fick ju ett för någon vecka sen och jag behöll ungefär hälften. Har lite grejer kvar som ska komma så vi får hopppas att det som kommer idag sitter bra! Micke är på väg hit också. Åkte aldrig till han igår pga bråk, så han äter och sover här idag, mys =)

(det här skulle ha åkt upp i bloggen liiiite tidigare men glömde posta det så fick ställa tillbaka tiden så den hamnade på rätt dag) ;)



Love of my life!


trött chey....

Städat heeeela lägenheten hos pappa idag + typ en del hos mamma. Fan vad jag är trött nu.. Men skönt att ha fått något gjort och inte bara legat hemma och tyckt synd om mig själv bara för jag haft ont i magen. Just nu ligger jag i sängen med katten och myser lite framför "rum för en stjärna". Måste ju bara säga att Tomas Dileva är så jävla skön, hahaha!

Imorgon ska jag stå i kassan i restaurangen för första gången, woop woop. = inte så jobbigt = ingen ångest. hehehe. Nej men det blir faktiskt skolan imorgon. Känns som jag vart borta en del senaste veckan så det gäller att ligga på topp! Efter skolan imorgon ska jag träffa mickelito. Ingen aning om vad vi ska hitta på men det lär väll bli det gamla vanliga - kolla på film/tv och dricka cola (dock cola light eftersom att det är "såååå nyttigt").

Nu har jag bara liiite beslutsångest.. Ska jag ligga kvar i sängen och sova hemma eller ska jag vänta 30 min och sen få sova hos micke? Jag har ingen aning asså.. Båda är lika lockande ju!





finis


Dag 6 - Ett ögonblick

Oj va svårt! Har många fina och speciella ögonblick, men jag måste väll välja det bästa jag kommer på just nu!

Jag och micke hade varit tillsammans i kanske 3 veckor. Jag var hemma hos mig och han hemma hos honom. Jag kände liksom att jag älskade honom men visste inte hur jag skulle säga det (för ingen av oss hade sagt det än). Jag pratade med min kompis och frågade om hon tyckte att det va okej att säga dom där orden efter bara 3 veckor och hon sa att jag skulle skriva det till honom. Jag och micke pratade då på msn, och vi båda skulle logga ut, och vi skrev alltid liksom "pusshej saknar dig" typ.. Så precis innan jag loggade ut så skrev jag "jag älskar dig micke.." och jag blev så nervös för jag visste inte vad han skulle svara så jag loggade ut fort som fan innan han hann skriva något. Jag sa till min kompis att jag trodde att han inte skulle svara eller skriva något. 3 minuter senare får jag ett sms. *micke<3* trycker på "Läs" med nästan darrande fingrar.. och där kommer det upp "Jag älskar dig också gumman". Ni som är eller har varit i ett förhållande vet att det är en obeskrivlig känsla.

Vi båda var ganska blyga i början, eller ja, mest jag. För varje dag som gick så blev det såklart bättre och bättre. Men ingen vågade säga jag älskar dig i verkligheten efter dom där smsen. Men sen en sen sommarkväll i juni 2009 efter att vi hade varit hos honom så skulle jag hem och han följde med mig halva biten. Så där stod vi på en grusplan som va en början till en parkering vid en fotbollsplan i skogås, han och jag, bara vi två. Vi kysste varandra och gav sen varandra en kram. En sån där extra lång kram som egentligen betyder "vill aldrig släppa taget om dig". Under den där kramen så viskade han i mitt öra "jag älskar dig". Jag fick helt ärligt som ett lyckorus inom mig och visste inte vad jag skulle säga. (Jo klart jag tänkte säga att jag älskade honom också, men just under dom 5 sekunderna så var man helt stum och fick inte ut ett ända ord). Jag var ju fortfarande lite blyg så jag viskade (då menar jag verkligen viskade, typ som om det var supermegahemligt och inte ens myrorna fick höra) "jag älskar dig också". Frågan är bara, hörde han ens det? Haha. Nu i efterhand tycker jag att det där ögonblicket var så himla gulligt.. ♥



min fina pojke


Svensk maffia

Sitter och kollar på Svensk maffia. Jag blir fan skrajj asså.. Tänk er att allt detta händer i sverige?! I vårat land..? Det känns bara helt sjukt. Folk som skjuter varandra pga uppgörelser osv. Tänk föräldrarna som faktiskt bryr sig om sina barn trots att dom e vuxna, och så blir ens son ex. skjuten? I det programet jag kollar på så är det en mamma som förlorade båda sina söner. Fyfan vad sjukt säger jag bara, att detta är verkligt...





Måndag igen då!

God morgon alla söta som läser min blogg! Fan va härligt med måndag och ny vecka, eller hur? ;)

Söndagen spenderades tillsammans med micke. Vi tog först en timmas promenad med hunden, sen åkte vi hem till madde där david var. Vi chillade bara och sen kom även danne. Jag och micke drog vid 5 tiden. Hände lite saker då, men inget jag tänker ta upp här.. Vid 8 var allt iaf okej och då la vi oss och kollade på solsidan, time out och wallander samt käkade lite godis eftersom vi typ aldrig äter det längre? Det är lite konstigt för vi äter nästan aldrig godis på fredagar eller lördagar, utan det är alltid på söndagar som vi får tid till att ligga och kolla på film och koppla av och då blir det alltid nått gott också, haha :)

Idag blev det ingen skola. Vaknade inatt och hade så satans ont i magen, vilket jag hade när jag vaknade också - hatar lingonveckan! Så nu sitter jag i soffan med täcket och massa kuddar och kollar på gårdagens avsnitt av solsidan igen. Äter lite frukost gör jag också, och såklart hänger på facebook. Nu på morgonen har jag även hunnit plocka ihop gamla kläder här hos mamma som jag ska lägga i en såndär stor låda (erikshjälpen). Bättre att skänka kläder än att slänga, eller hur? Ska hem till pappa efter lunch och städa hela lägenheten, vika in tvätt osv eftersom jag aldrig hann göra det i lördags.. Blir även middag där senare. Va ett tag sen jag umgicks med pappa!

          
         


aj...

God morgon! Ligger i mickes säng och kollar på film. Var uppe med tuppen idag, eller iaf vaken.. Har inte gått upp ännu. Dock är jag vrålhungrig och micke sover fortfarande vilket inte är OK! Svimmar ju snart av näringsbrist, hehe. Pricken över i:et är att jag har otroligt ont i magen också, tror det är lingonveckan på g..

Igår va jag som sagt i stan med Emma. Fick med mig tre tröjor, en mössa och alla hjärtans dag present till micke. Vi tog även en fika och snackade massa skit. Alltid lika kul att träffa emma, hon får mig alltid på bra humör! Sen mötte jag upp maaaadz och vi drog hem till mig och käkade middag och tog det lungt. Sen vidare hem till henne där hon fixade sig och vi snackade en massor! Senare på kvällen så kom micke och hämtade mig och madde drog på chillkrök. Jag kände mig inte direkt taggad på att festa eftersom jag hade magkatarr så det blev en filmkväll/natt med micke ist.

Idag ska vi ta en promenad med hunden bara, sen har jag ingen aning. Det är fint väder så man kanske ska hitta på något kul? Blir alltid så himla glad av solen =) Nää nu ska jag väcka micke, här kan vi ju inte sova bort hela dagen ;) Ha en bra dag allihopa! ♥




Lite gamla cambilder jag hittade på mickes dator, haha. Gud vad vi har förändrats!
Dom svartvita bilderna är från sommar 2009 och bilderna under är från januari/februari 2010
.

emmis-pemmis

Sovit skönt, ätit god frukost, tagit en varm dusch och nu dunkar jag britney spears i hela lägenheten. Ska snart börja fixa mig sen ska jag dra in mot stan om någon timma och möta Emma. Blir väll mest att sitta och snacka skit och kolla lite affärer - som vanligt! :) Måste dock dra sen runt halv 4 eftersom jag ska städa hemma hos pappa, bara för att jag får pengar, haha. Nej nu måste jag börja fixa mig om jag ska hinna me det tåg jag tänkt! Hör av mig när jag är hemma igen



Fin bild hon gjort va? haha. Love you girl!


natural beauty

Fortfarande inte somnat trots att jag är jätte trött. Fattar inte varför.. Imorgon händer det en del grejer, ska nämligen först in till stan och möta emma på en fika och snacka lite skit, va ett tag sen vi sågs så det ska bli skoj! Sen ska jag eventuellt städa heeeela lägenheten hos pappa för att tjäna in lite extra cash, men det är bara KANSKE. Träffa Madeleine SKA jag iallafall göra, punkt slut. Och sist men inte minst ska jag befinna mig hos älskling senare på kvällen för att sova där!

Idag då? Jo, skola 08.00-13.00, hem, fika med micke och hans familj, sen åka och köpa fälgar till mickes bil, hem igen, äta middag, soff-mys med älskling tills han åkte runt 8-9 tiden nu på kvällen, och sen dess har jag bara legat i sängen, kollat tv och suttit framför datan. Funderar på om jag ska sätta på en film nu. Har fixat några filmer på datan, bl.a Froozen och Sebbe så får se om de blir nå film tittande eftersom att man ändå inte kan sova. Kan det bero på päron-festisen jag drack för nån timma sen..? Well well..

Nu blir det att stänga av allt och försöka somna till en film istället. Måste ju va pigg imorgon när man ska göra massor med grejer :) God natt, puss & kram!


       


Finaste madeleine <3

 
 


Finner inga ord för dig. Du är underbar, bruden. Tack för att du finns


Feel alone

Måste skriva av mig för jag vet inte vem jag ska prata med, vet inte vem som lyssnar. Jag vet att ni finns där, men ändå vet jag inte vart jag har er. Det är svårt när man inte har någon riktigt nära som alltid lyssnar. Att ingen ser, utan att man ska be om hjälp själv. Det funkar inte. Jag hatar det. Jag tänker inte be om hjälp. Tänker inte kräva och begära att folk ska lyssna på mig längre. Jag klarar mig själv, det gör jag. Jag ska visa att jag klarar mig själv för jag vet att jag kan. Jag behöver inte dig, dig eller dig, för ni är ändå som alla andra. Alla säger att dom bryr sig så jävla mycket, men man får aldrig nått bevis på de?

Jag behöver bara någon som finns där. Alltid. Som jag kan ringa vilken tid på dygnet och som jag vet alltid kommer att svara. Någon som ser mina tårar utan att jag gråter och någon som ser mitt leénde utan att jag skrattar. Jag behöver bara en riktig vän som jag kan luta mitt huvud emot när det är jobbigt, oavsett tid och årstid. Frågan är bara, vart hittar man än äkta vän? Det kanske låter mycket begärt, men det var länge sen jag fick känna den tryggheten från en vän. Jag har jätte många fina vänner som jag tycker om otroligt mycket, men ni vet den där vännen som är speciell? Det är den jag saknar...



det är svårt när man känner sig ensam..


Sjukling..

Inte skrivit på en vecka, oops.. Passar på att börja bloggande nu igen då när jag ändå har tid!

I måndags började våran 4-veckorspraktik. Den här veckan och nästa vecka är det praktik i skolan restaurang, så vi kommer vara där varje dag i två veckor (utom fredagar då vi är i skolan) och sen veckorna efter (7-8) så är vi ute på riktig praktik - det vill säga, utanför skolan. Jag tycker faktiskt att det är riktigt kul i skolans restauang. Jag skulle börjat med kallkök idag men så gick jag och blev sjuk, inte kul.. Är trött i hela kroppen och har ont i halsen så passade på att vara hemma idag och vila lite. Sov även två timmar innan lunch så det va sköööönt! Nu ligger jag bara och lökar i soffan och jag känner att huvudvärken är och hälsar på. Dags för en dusch och en ipren, för senare ska jag träffa älskling. Ska även göra lite ärenden med pappa under dagen när han slutat :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och avsluta mitt lökande i soffan - hatar att vara sjuk och känna mig såhär seg!





bild för nån vecka sen..


RSS 2.0