Nu ska jag fokusera på mig själv - inte på...

img_7102 (MMS)

Nu ska jag fokusera på mig själv - inte på dom som får mig att hamna på botten.


Tjena mors!

Hatar att alltid tänka ut hur man ska börja ett inlägg.. Men kan väl börja med att säga att jag är så jävla trött.

Gymmade för första gången igår på kanske ett halvår och det tog på mina krafter men fy vad skönt jag sov sen. Dock skulle jag kunnat sova ett par timmar till eftersom jag faktiskt gick upp vid 7 imorse. Åt en jätte god frukost som bestod av Vaniljyoghurt med annanas och melon i, en äggmacka och en kopp grönt te, muuums. Älskar frukost! Har bara kollat på tv och film hela morgonen men nu ska jag byta om och fixa mig lite för att sedan ta en promenad i det vackra vädret, ta en sväng förbi farsta och köpa en present till Mormor som fyller 63 år imorgon. Ska även se om jag hittar något snyggt till mig själv. Beställde iofs kläder från h&m igår för en viss summa... he-he (tack mamma ♥) Blir att dra till gymmet imorgon istället. Ska försöka träna på gymmet 3 gånger i veckan och resten av dagarna ta en promenad. Måste bli fit inför beach 2012! ;)

Appropå sommar... SAKNAR! Vill kunna gå barbent, med en snygg topp, en lätt väska och solblekt hår och fräknar i ansiktet. Vill kunna göra  vad man vill på dagarna, typ bara gå till stranden, doppa fötterna i vattnet, grilla på kvällen, dricka lite, och gå i shorts dygnet runt ♥♥ Cykla, njuta av livet, känna sig fri, bli brun... ah, finns inget dåligt med sommaren. GE MIG SOMMAR!

FAN vad jag vill ha sommar. och FAN vad sliten & blek jag va där. Tur att man kan skylla på att det va i början av sommaren ;) hahaha.



hahahaha orkar inte......



håret och kläderna ♥♥



Midsommar ♥



varma sommardagar i råhlis med emma!!



utekvällarna.... ♥♥



kvällssol...



friheten <3



(SVETTIGT VÄRRE!!!) meeen.. med alkohol i kroppen hade vi krigat upp för hela Ullevi för att sätta oss högst upp i typ 30+ grader, deeeeet var varmt.. Men fasen vilken bra konsert!



Mysa på bästa stället i världen - Muskö ♥




asså åh, vad jag vill ha värme! Den här sommaren ska bli bra, riktigt jävla bra!

Hemma bäst

Hmm... hur ska jag börja detta inlägg då? Är inte speciellt glad idag så vet inte vart jag ska börja. Stannade hemma idag iaf, lika bra - mår skit. Har tvättat tre maskiner, lagat en god lunch, städat rummet och kollat lite på tv. La mig just i sängen med datorn för att kika lite på IKEAs hemsida, typ vad jag vill ha inför flytten till Sumpan i sommar. Ska kolla om jag hittar någon ny snygg säng. Äntligen får jag en 140 säng till mamma, haha! 

Lite senare vet jag inte vad jag ska göra. Kanske drar iväg till gymmet nån timma och kör lite. Sen blir det lugnt hemma ikväll om jag ska orka med praktiken imorgon.. *Ångest*

P.S Festen i lördags va awesome och lite bilder kanske ni får sen. 

haha, sommar 2011 i simrishamn

Torsdag - 2 Februari 2012

Jaha, praktiken gick åt helvete idag också.. Men jag orkar inte ha ångest över det. Imorgon, då jääävlar!
Hej på er föresten! Ni som kanske inte hänger med så har jag inte varit på min praktikplats på hela den här veckan pga lite olika anledningar, men imorgon har jag bestämt mig på riktigt för att gå dit. Idag blev det iaf tidig frukost framför en film, trots dålig sömn i natt så är jag pigg nu, kanske ska tacka den välbehövda duschen? Ska snart börja fixa mig och smälla i mig lite lunch, hehe. Ska åka till stan idag och gå på mitt KBT-möte, det behövs verkligen känner jag. Efter det tror jag att jag stannar till i Farsta i hopp om att hitta  något till nästa helg, hoppas även att jag får sällskap av Micke.

Igår var det en jävligt skön dag måste jag säga. Var hemma, fixade i tvättstugan (tvättade dåra...), vek tvätt, fixade i garderoben, åkte och handlade med pappa, lagade mat till oss två, bakade kladdkaka, kollade på efterlyst och tillslut såg jag på Arne Dahl men som vanligt somnade jag, men nu har jag äntligen sett klart den ;)

Och en annan sak! Imorgon är det freeeeedag, wiho. Dock blir det en nykter helg eftersom ekonomin inte ligger på topp just nu + att jag laddar upp inför nästa helg då jag och madde ska ha vår fest, kommer bli awesome. Men nu måste jag börja fixa mig och bocka av sakerna på min "To Do" lista om jag ska hinna va i stan tills klockan två. Kanske slänger in något litet inlägg via mobilen sen, vi får se. Ha en bra torsdag allihopa! ♥


The body shop

Jag har gått och blivit helt besatt av The body shop's body butter. För det första är dom så jävla bra för huden, dom luktar något gudomligt gott och dom finns i alla olika dofter man kan önska sig. När jag och mamma var i london så köpte vi Japanese Cherry Blossom, både body buttern och dusch krämen och båda två blev helt fast för den. Har fortfarande kvar lite men när det var mellandagsrea så sålde dom ut jätte mycket på TBS så jag passade på att köpa. Köpte med passionsfrukt och jag öppnade den inte förns nu och fyfan säger jag bara... Fick typ orgasm i näsan, haha! Smörjde in hela kroppen med den för 30 min sen och det luktar lika mycket fortfarande. Sen fick jag även "DUO" i julklapp men den har jag inte öppnat än.. Har även 6 st små burkar med olika dofter som jag alltid har med mig i handväskan. Besatt eller vad?


RSS 2.0