En saknad vän



Sitter och försöker skriva något om oss. Men vad ska jag skriva? Finns hur mycket som helst, vissa saker kan man inte ens sätta ord på. Satt och kollade igenom våra tusentals bilder och insåg vilken fin vän jag har och har haft under alla dessa år. Vilken underbar vän som alltid ställde upp och fanns där när saker och ting var jobbiga. En vän som aldrig vände ryggen när man behövde någon som mest. En vän som man alltid kunde skratta med, även om jorden hade gått under. En vänskap som gått i vågor ända sen barnsben, men vi har ändå alltid hållt ihop. Vi delar många fina minnen som alltid är värda att minnas. Vi var dom där två tjejerna som gjorde allt tillsammans, verkligen allt. Allt från att gå hem tillsammans efter skolan och spela in sjuka videosar på datorn, äta mellis och snacka om vilka vi tyckte va skolans snyggingar till att hänga ute på kvällarna, ta 200 bilder på en timma och snacka om allt och inget. Eller till att festa, ha kul och alltid vara fäst vid varandra. Vi var dom som kunde (kan) sitta och prata i timmar utan att trötta ut varandra. Vi kunde ses konstant både i skolan och på fritiden, månader i sträck, utan att tröttna. Vi har bråkat en hel del under vår vänskap, men det har ju alltid löst sig och det är därför vi står där vi står idag. Vi behöver inte ses varje dag för att visa att vi finns där, vi behöver inte prata på månader för att visa att vi bryr oss, för vi vet om det ändå. Jag kanske inte visar de, men jag saknar dig otroligt mycket. Bara att göra sjuka grejer med just dig. Bara prata om allt vi varit med om. Att bara dra ut en kväll till gamla vretskolan och hänga även fast vi skulle dit dagen efter. (Var vi kära i skolan eller?!) Jag vet vart du finns, jag vet vart jag har dig och det är klart att saker förändras. Jag vill bara säga att jag saknar min bästis otroligt mycket och jag kommer alltid finnas här. Vi har byggt upp en otroligt stark vänskap efter allt och vi båda är två otroligt starka människor, det är därför vi klarar av att inte ses på månader men ändå vara bästa vänner när vi ses ändå, som vi alltid varit och alltid kommer vara. "En sann vän blir aldrig glömd"
Mikaela och Alexandra. Mickis och Alex. Miks och Als. Piff och Puff. Socker och Citron.


Sann romans



Blickarna möttes, vi fick kontakt.
Mitt bland alla människor, en sommarnatt.
De var någonting där som drog i mig.
Ett smile, några ord och jag dog för dig.


inga komentarer

Trött. Irriterad. Besviken. Sur. Fuck alla. Hejdå.

När livet är som hårdast så får du mig att le


Fördriver tiden lite...



Lördag!!

Hellu!

Städat, kollat idol, duschat, städat ännu mer, hängt vid datorn och ätit middag. Det är typ vad jag har gjort idag.. Ska strax börja fixa mig lite eftersom att kvällen ska spenderas hos kerran ikväll. Blir nog "chillkrök" med massa trevligt folk! Igårkväll firade vi som sagt Madde som fyller 18 år imorgon. En trevlig kväll med gamla och nya ansikten. Nä, nu har jag fan inget vettigt att skriva, ska höja musiken nu och sen börja fixa mig lite. Ska inte va där förns typ 10, men en tjej kan fixa sig i timmar, glöm inte det ;)


Hur grym?



Har gått och blivit kär i den här covern av Andreas Larsson som hoppade av idol.
Snacka om att han verkligen har talang. Som folk säger "Du är ingen idol, du är redan artist"


Måndagar suger!

God morgon peoples! ♥

Vädret utanför mitt fönster gör mig mer än deprimerad och jag vill fan bara lägga mig under täcket igen. Dock har jag inga lektioner så är ju faktiskt ledig men ska fixa lite grejer under förmiddagen, bl.a till maddes födelsedagsfest som är på fredag! Undra vad jag kan hitta på... Annars händer det inte alls mycket idag. Är rätt tpl just nu. Inget speciellt händer, allt bara är som vanligt och sånt hatar jag. Måste hända nya saker hela tiden, haha. Men det är bara att bita ihop och se framåt hela tiden :)

Helgen har varit hur lugn som helst. Fredags blev det middag med mamma & bengan, sen på kvällen lite häng och film och godis. I lördags var jag i farsta på dagen med emmis, sen drog jag hem och lagade middag till mig själv och var bara on my own typ, på kvällen hängde jag lite med grabbarna. Igår blev det fika med pappa, sen åkte vi och kollade på hans kompis ny köpta hund, en liten chiuaua (SÅ JÄVLA SÖT!!) sen drog jag hem till madde, snackade massor med skit om allt & alla, fixade i hennes rum, rensade kläder bland annat (och jag gjorde värsta kapen och fick med mig 3 par jeans och några toppar, tack madeleine!!) sen satte oss vi på ballen och drack svampsoppa. Sen åkte jag hem med micke och käka äppelpaj och sov.

Vad denna dag har att erbjuda har jag ingen aning om.. Det återstår och ser! Kanske sticker ut en stund och fotar lite? Nu ska jag föna håret och sminka mig lite. ♥



Min vackra.


Mamma<3


Sjuk som ett as

Har spenderat dom senaste två dagarna i sängen som en död fisk. Orkar knappt gå upp och äta för jag är så jävla trött även fast jag e hungrig som ett as. Kände mig ändå hyffsat frisk imorse men sen kom bomben vid typ 11 och då var jag nästintill död igen.

Alla program suger på Tvn, finns seriöst inget bra att kolla på. Mamma & bengan kommer hem sent ikväll så jag är heeeelt ensam, KUL! Mitt internet har fuckat hela veckan så har inte kunnat nörda mig framför datorn så mycket heller. Min räddade i nöden kommer förbi om ett tag - pappa! Han kommer med lite matleverans så som donken, pringels chips och loka, haha. Jag är ju inte direkt nyttig när jag är hemma (har faktiskt ätit fett mycket nyponsoppa och druckit citronvatten, jippi).

Blir väl ingen skola för mig imorgon heller, vilket för en gångsskull känns tråkigt då det suger att vara hemma.. Ja ni kanske har förstått vid det här laget att jag är sjuk, haha. Ligger i feber, huvudvärk, halsont och slöhet hemma och ruttnar. Ingen utgång på hela helgen blir det heller, men det kanske är lika bra de ;D

Nu ska jag käka en piggelin, sätta på en film och typ.. dö av uttråkighet. Finns det ingen som vill komma och vara min slav liksom? :(



bjuder på två gamla webcam bilder, haha


Min eftermiddag



Kom hem från skolan för en halvtimma sen. Har gjort i ordning lite mellis bestående av keso, banan & kanel - svingott! samt en päronfestis, hihi. Ska bara ta det lungt nu sen möta pappa i haninge vid 5 och handla sen hem till han och laga middag. Tänkte att jag skulle laga maten idag (eftersom att det blev så gott sist) så försöker hitta på nått gott att äta. Nu ska jag käka upp min mellis och sen bänka mig framför tvn ♥


You never walk alone


och några timmar senare...

..sitter jag här IGEN! Har verkligen inget liv idag, men såna dagar måste man ju också få ha, eller hur? Har tvättat en tvättmaskin nu också så mamma kommer nog bli jätte glad. Mitt rum är fräscht också efter lite städning som verkligen behövdes. Nu väntar jag bara på pappa som ska hämta upp mig och så ska vi åka och äta middag någonstans. Lär väl bli typ burger king i farsta eller något i den stilen, haha. Men jag älskar verkligen att umgås med pappa, speciellt när jag inte är hos honom just nu. Bodde ju iofs hos pappa i ett halvår i sträck (jag har inga bestämda dagar/veckor då jag bor hos mina föräldrar, byter typ när jag vill haha). Blir att möta upp Madeleine sen också och förhoppningsvis micke lite senare. Men nu ska jag verkligen terra pappa för jag är sjukt hungrig.



<3


Ny vecka - nya tag

Tjenare på er!

Shit vilken helg det har varit, men den har verkligen varit kul. Hamnade på NYPE i fredags med madeleine efter en rent utsagt galen taxi-resa, haha. Taxichaffisen var riktigt röj så man blev ju som sagt sjukt taggad. Dansade ett par timmar inne på NYPE med min brutta och sedan tog vi taxi hem, fulla & trötta.

I lördags drog mads till jobbet och jag träffade micke. Vi tog det lungt, kollade på Idol och käkade lite. Sen framåt kvällen började jag fixa mig igen och sen mötte jag madde i slussen vid halv 9 typ. Vi drog till Hellströms där många gamla ansikten var, men det är sånt som är kul. Vi drog sen vidare till Moda där vi blev bjuda både på shots, cider & öl (snälla människor det finns må jag säga). Vi båda var rätt runda om fötterna så det blev en sisådär halvtidig hemgång, men det kan va skönt det också. Hemma hos mig käkade vi köttsoppa, tog en nattcigg på balkongen & snackade igenom vad som hänt på kvällen (alltid lika roligt & mysigt!) Har väl kanske lite ångest för en del saker i helgen, men wtf, man lever bara en gång :DD

Igår, söndag, så träffade jag micke. Vi drog till haninge och käkade på Taco bar, jag fick även med mig två halsdukar och en mysig tröja hem. Senare åkte jag hem till mamma, käkade lite ost och kex, satt vid datorn och tog det lugnt eftersom jag var så jäääävla trött. Slutade med att micke kom med cola & godis och vi somnade framför dokumentären om World Trade Center.

Ja, det var min helg. Idag har det "inte" varit nån skola för mig, hehe. Har typ kollat på tv, diskat, duschat, städat och ja, suttit här. Ska snart börja fixa mig lite eftersom jag ska träffa pappa om ett tag. Får se vad jag gör ikväll, blir nog bara lugnt eftersom skolan börjar imorgon 08.00, oh snap!

Vi hörs senare, tjolahopp. ♥



vi skyller på alkoholen.
dags för vitmånad snart, min vän?


Bara för att vi är så grymma, babe!






tack för att jag alltid har så jävla kul med dig och för att du får mig på bra humör.
med handen på hjärtat min kära madeleine - jag kommer alltid att älska dig ♥


Varje utgång är en ingång till något annat.




SKOLAN

Okej, detta blir mitt första inlägg där jag skriver att jag sitter i skolan för den här terminen, hehe. Det känns väll sådär att vara tillbaka i skolan. Både skönt och oskönt om man säger så, haha. Har nu bytt från restaurang till hotell och det känns jävligt najs om jag får säga det själv. Är dock fortfarande intresserad av matlagning men har ett ställe jag kanske kan få extra jobb på och så kan jag ju även laga mat hemma ;) Ingenting är omöjligt mina vänner!

Har iallafall haft det sjukt bra i london och på min födelsedag! Vill verkligen tillbaka till London.. Shoppade för typ 3400:- haha och igår i farsta köpte jag ett par jeans också (kompis det går bra nu!) Nu överlever jag nog med kläder detta år!

Idag ska jag träffa madde efter skolan, ska väl på äventyr som vanligt. Men dock så har hon fortfarande inte svarat så ja, vi får väl hoppas att hon svarar innan klockan 3 ;)

Nu ska jag dunka lite musik innan nästa lektion börjar! ♥

<3




Hemmaaaaa



Lite av shoppingen från london

Jag är så jäkla nöjd med hela resan! Har köpt allt från mjukisbyxor till parfymer till väskor. Har sett både Big Ben, London Eye och Tower of London. Har varit inne på Madame T och fotat alla Waxdockor. Har käkat super god mat och världens bästa hotell frukost. Umgåts bara jag & mamma och pratat om allt mellan himmel och jord. Känt mig lycklig. Inte längtat hem. Bara varit. Skrattat. Mått bra. Fått leva livet. Tack tack tack mamma för världens bästa resa! Jag älskar dig


London baby!



Sticker till London med morsan nu och shoppar gärnet! Ses på söndags suckers ♥


RSS 2.0