-

känner mig fettttt ensam. allt suger. skolan är bajs. min mat jag lagar smakar skit. all musik är uttjatad. sååå.. pappa kom hem nu är du snäll, tack. hejs svejs.




Drunk On Love





30/11

Gårdagen var otroligt skön! Slutade tidigt, var med mamma & bengan och skrev på kontrakt på vår nya lägenhet och kollade på tapeter osv, sen hängde jag & Madde hemma hos mig hela kvällen och bara tog det lungt med middag och tjejsnack. Somnade rätt sent så imorse stannade jag kvar lite extra i sängen och kom lite sent, but thats life!

Nu sitter jag på engelska B lektion och försöker jobba (jag och johanna kollar klänningar på Nelly istället, hehe...) Slutar 3 idag som vanligt och efter skolan blir det hem och laga middag till mig och min "man", hehe. Ja, som sagt, mitt liv är jätte intressant just nu! Händer väl mest saker på helgerna, vardagar är bara munk och skola hela tiden. Men kan ju rabbla upp några saker jag längtar till så kanske bloggen blir lite roligare?

- Helgen! (Längtar iofs till alla helger men ändå)
- Att pappa kommer hem på lördag (tröttnat på att laga mat och vill ha min beställning från tax free, hehe)
- Jullovet! Behöver jag säga något?
- Julafton <3
- Nyår!!! Woop woop
- Att skolan ska brinna upp, hohoho nej men
- Tills micke fyller 20 så han kan langa till oss små fjortisar
- Flytten till sundbyberg den 1 Juli. Bara 7 månader kvar....

Jag har inget liv. Hejdå.



rutten brud nyfyllda 18 år


Lillkusinen och skansen 27-28/11




Min lilla prinsessa gjorde mig dag på Skansen trots att jag var genom frusen och trött. 
Underbara unge

Helgen!

Fredagen var awesome! Var på Nype med massa sköna vänner. Såg även gamla bekanta ansikten, vilket var skoj. Jag och Madde ramlade in, fulla och glada, hos mig runt 03.00 efter en tur i taxin och några telefonsamtal, haha. Dagen efter mådde vi helt ok... eller? Har aldrig varit så trött i hela mitt liv tror jag. Fyfan... Blev en lugn dag med bakismat & film. På söndagen var det bara lugnt hela dagen. Julpyntade lite hemma hos pappa eftersom att han är utomlands så han får en rejäl överraskning när han kommer hem på lördag ;) Sen åkte jag till mamma där lill-sessan var. Blev ugnspannkaka till middag och sen var det bara adventsmys och tv-tittandes hela kvällen. Rätt bra helg med andra ord! Igår var jag, mamma & isa på skansen & gamla stans julmarknad och idag sitter jag i skolan och döööör. Vill ha helg nu nu nu nu! I veckan händer inte mycket, lär väl bli lite häng hos mig eftersom jag e hemma själv, annars har jag inte speciellt mycket planerat. Men det är skönt det också. Nu måste jag fortsätta plugga.



Pappa

Tack för allt du gör! ♥

Det bara är så.

Leva utan dig, det kan jag fan inte göra.

Sätter punkt.

Mysipys igår då. Blev pizza hut i stan och sen hemmakväll med micke.
Idag känner jag mig fett värdelös. Ni vet när man typ inte känner att nått är bra?
Är trött, orkade inte gå till skolan, legat och kolla tv hela morgonen, ingen inspiration till nått.
Funderar på att gå ut och ta en promenad, bara för att liksom. Men orkar jag?
Fint väder är det iallafall så får väl gå ut en sväng och ta med mig kameran.
Kanske blir några fin fina bilder som man slänger upp här sen.
Känner bara att någon/något måste ge mig en fet energikick...
w/e, nu ska jag klä på mig och komma igång med dagen ♥


2,5 år idag ♥

"Hjärtan som slår. Vi står där vi stod. Minns det som igår, första gången du log. Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog." - Jag älskar dig föralltid, no matter what och det vet du! ♥

EMMA 18-ÅR!!!


Grattis på din 18-årsdag, min fina. På fredag firar vi dig!!
Ha världens bästa födelsedag och glöm inte att jag älskar dig.
..och förlåt för att jag inte visar hur mycket du betyder.

Slow life

Madde kom hit imorse och käkade frulle, sen har vi bara varit hos mig, snackat, kollat tv, ägnat stora delar på balkongen med en cigg och munnar som går i 190. Vid 4 hängde hon med mig och pappa till Ikea. Fick med oss hem lite nya bestick då dom andra snart dött ut, färgade handdukar, tallrikar, ljus ♥ och lite annat smått och gott. Nöjd tjej kom hem även fast det faktiskt inte blev så mycket denna gång, men vad är bättre än att se två Ikea påsar stå i hallen? 

Nu på kvällskvisten har jag bara varit hemma solo med pappa. Ätit middag, kollat tv, druckit te och löst korsord. Jag lever ett otroligt intressant liv just nu måste jag säga! Gick ut och träffade micke & david typ 20 min också, värt att nämna liksom (hej, jag har vänner?) men blev kallt och vi alla var trötta så jag gick hem igen. 

Nu ligger jag i sängen och häckar framför datorn och kollar på tråkiga program på tvn. Funderar på att tanka hem någon bra rulle och käka clementiner. Imorgon har jag studiedag och den ska spenderas med..... ingen aning. Kanske våldgästar Johanna och dricker ett par liter te och spelar Wordfued, annars blir det nog plugg hemma och lite tvätt & dylikt. Som sagt, mitt liv är otroligt intressant just nu. På fredag blir det iallafall utgång, woopa woopa. Jag har nog ett liv ändå...



Nyktra brudar inne på Modas toalett. Haha, finns inga bra utgångar utan dig bruden

Ofokuserad

Har inte fokus på något längre. Är trött, otaggad på att göra saker, speciellt i skolan där det är som viktigast att lägga energi på. Lever för helgerna och för att sova. Skönt att man är ledig fr.om om 20 min till onsdag klockan 08.00. En riktigt lång helg med andra ord! Ikväll blir det fest, imorgon middag och myskväll hos mamma och på söndag Ikea. Det kan blir en bra helg efter den här sega veckan.. Nu måste jag kötta de sista 20 minutrarna. 
Ha en bra fredag, fredagskväll och helg, för det ska jaaaaag haaaaa ♥


Plugghäst

Har fastnat i pluggandet... Försöker reda ut allt, det vill säga.. vad jag ligger efter i. Det är en hel del faktiskt. Engelska, Svenska samt projekt och företagande. Nu jävlar ska det pluggas! Synd bara att jag kommer behöva avbryta om typ timme, då jag måste duscha och fixa mig för att sen åka iväg och hänga med Madde, men efter några timmar kan jag ändå inte koncentrera mig. Får fortsätta plugga ikväll istället. 

Ha en bra dag ♥

Party like a rock star

Yttligare en grym helg med världens grymmaste människor! ♥
Nu blir det en vit helg tror jag.. Det kan behövas ;)

Sjuk helg

Fredagskvällen började på Hellströms med tjejerna, like always! Drog sedan till Klubb 360 med där vi träffade Micke & Jimmi. Första gången jag var där, men det var ett riktigt grymt ställe, så dit kommer jag garanterat gå fler gånger. Kände även DJ'n som spelade på ett av dansgolven, haha. Kvällen avslutades i taxi och eftergroggar hos mig med Mads & Cillan.


På lördagen var vi lagom slitna. Vi sov till klockan 1 då pappa kom hem och förde ett jävla liv. Vi tog det "lugnt" (vad lugnt för oss innefattar spelar nog ingen roll....). Blev lite middag, en välbehövd lebb-dusch, en tripp till Gullmarsplan och några fördrinkar innan vi drog hem till Emma där det vankades chillkrök. Hade en trevlig kväll med dem gamla vanliga.




På söndagen blev det bara en tripp till coop, pizza-middag och slapp hela kvällen. Fy så skönt det var.
Tack för yttligare underbar helg, mina finaste vänner. Det behövde jag efter min tråkiga sjukling-vecka.
Hoppas ni vet att ni är guldvärda, allihopa.

Känner mig trött, ledsen och deprimerad id...

img_9007 (MMS)

Känner mig trött, ledsen och deprimerad idag.. Usch! Humöret är verkligen på botten och jag känner mig helt tom. Blir att städa och koppla bort lite tankar - det behövs! Puss


Vissa människor vill bara trycka ner andra...

img_2562 (MMS)

Vissa människor vill bara trycka ner andra. Pinsamt säger jag bara, p-i-n-s-a-m-t. Imorgon ska jag jobba hos pappa eller städa lägenheten, tjänar ju bra på båda iallafall! ;) aja god natt <3


blääää...

Det här måste ha varit det tråkigaste höstlovet ever. Knappt gjort nånting. Varit sjuk. Sovit. Pluggat. Och ja, inte så mycket mer.. Skulle ha käkat middag med Sabbe i stan ikväll och druckit lite, men hon fick förhinder, tråkigt nog. Hade sett fram emot att komma ut och göra något kul, men men, sånt kan hända. Vi bestämde att dra ut nästa helg istället. Nu ska jag bara försöka att hitta på något annat ikväll, vill verkligen inte sitta hemma ikväll igen..


Shoppaaaa!

Ätit lunch, sovit, försökt pluggat men gett upp, rensat kläder och nu blir det att åka till farsta för lite välbehövd tröst-shopping. Vilken tjej kan inte hålla med mig om att shopping hjälper mot allt, för så är det fan. Nä, nu ska jag klä på mig, har glidit runt i mjukisar hela dagen. ♥



Chillade med Jigsaw i helgen

Paradise




Sämsta lovet

Säger bara en sak - fyfan för att vara sjuk på lovet! Är så jävla svag i kroppen från att jag vaknar på morgonen till att jag går och lägger mig på kvällen. Fan också. Hade planerat massvis i veckan men det är bara att avboka allting tills jag känner mig bra igen. Jag hoppas iallafall att jag blir frisk tills i helgen då jag ska käka middag med Sabina i stan samt gå på fest. Idag skulle jag ha sovit hos Jennifer men det blir ju inte heller av... Åh, fml.

Ska sluta klaga nu och tänka positivt.. Kom ju faktiskt iväg till Johanna igår och satt på hennes ballkong i typ 5 timmar, drack stora koppar med te, käkade wienerbröd och snackar om allt från himmel och jord. Vi hann med lite Wordfued också (nördar som vi är!) Micke hämtade mig där sen och då köpte vi med oss massor med gott och åkte hem till mig och åt middag och tog det lugnt. Jag somnade typ halv 9 så stackarn fick ligga vaken helt själv, haha. Är man trött och sjuk så är man.

Men.. är jag hemma idag och tar det lugnt, blir jag ju bara bättre och bättre och kan bli friskare till helgen. Jag har även tvättat två maskiner och diskat nu på morgonen. Allt för att pappa ska bli glad när han kommer hem från jobbet! Får passa på att plugga i det jag ligger efter i och ta hand om mig själv helt enkelt. Någon som har tips på vad man kan göra för att bli frisk snabbare?




Fina Johanna & mitt ägande av Wordfued, hehe.


Sundbyberg, here we come!

Nu har jag en otroligt rolig grej att berätta... Vi ska flytta!! Mamma, jag och bengan har kollat på lägenheter ända sen vi flyttade hit för 2½ år sen. Vi har kollat på lägenheter från Södermalm till Hammarbysjöstad till norr om stan. Nu äääntligen har vi hittat den lägenheten dit vi alla vill flytta - i Sumpan! Låter inte sådär jätte roligt men dem håller på att bygger ett helt nytt område där (exakt som dom gjorde när vi flyttade till Farsta strand år 2009). Jag har inte varit där, har bara sett bilder på hur det kommer se ut samt hur lägenheterna ser ut och planlösningar osv. Det är nära till tunnelbanan, pendeltåget samt att tvärbanan kommer börja gå där 2013. Ska bli sjukt skönt att flytta ifrån Farsta där man bott i 16 år. Så den 1 Juli 2012 öppnar vi nya dörrar och välkomnar sundbyberg, vårat nya område, vår nya lägenhet. Planlösningen på vår lägenhet är perfekt och jag har redan börjat planera hur det ska se ut i mitt rum, hehe. 8 månader exakt idag, tills vi får tillgång till den. Fy tusan vad jag längtar!! 



Morgon-inlägg..

God morgon! Varit vaken typ nån timma och legat och kollat på film. Skulle egentligen mött Jennifer i stan vid halv 12, men hon somnade om så det får bli senare. Igår var jag otroligt trött och seg, hade ont i halsen och ville bara sova. Skulle egentligen ha åkt till Johanna och druckit vin, men det blev senare än planerat och jag kände inte alls att jag hade orken på min sida för det, så det får bli nån annan dag i veckan. Istället drog jag ut och träffade emma. Skönt att träffa henne efter allt små tjafs vi haft på senaste tiden. Vi satt ute och snackade i några timmar och käkade lite godis, super mys. Sen gick jag hem, drack te, kollade film och sov. 

Idag blir det som sagt en tur i stan tillsammans med Jennifer. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske bara blir att ta det lungt hemma eller nått eftersom jag känner mig sjuk och hängig. I slutet av veckan ska jag iallafall festa, wihoo. Utgång på fredag, halloween fest på lördag! Skönt att inte göra saker 24/7 tycker jag. Jag behöver fan vila lika mycket som jag behöver ha kul, haha. Nu ska jag upp och käka frukost och börja fixa mig. Får hoppas på att Jennifer vaknar strax.. 

Sommar

RSS 2.0