Engelska

Skolan nu då.. Sitter på engelska lektion och har as tråkigt. Jag vill bara dra hem men slutar 3 idag :( Pricken över i:et är att vi har skridskor på idrotten i eftermiddag också, blääää.. Får se hur det blir med det asså. (Ni vet, det e coolt att skolka..) Slutar denna lektion om en timma och då är det lunch sen är det bara att dra sig till kungsträdgården antagligen.
Igår var jag som sagt i restaurangen hela dagen, alltid lika trött efteråt, hehe. Sen drog jag och pappa till ikea och köpte en grej till mitt rum (visar när jag kommer hem) så jag fixade i ordning lite i rummet och vid 22-tiden kom älskling hem till mig och sov. Ska även träffa han idag efter skolan =)

Nej, nu måste jag plugga.. Sorry för ett kasst och urtråkigt inlägg, men jag har inte så mycket intressant att skriva just nu faktiskt. Livet rullar på som vanligt så det händer liksom inget nytt bara sådär. Men ha en bra dag allihopa! ♥ Pussen

                 


finner inga ord


MVG

Är i restaurangen hela dagen, hörs ikväll babes! ♥





God natt!


Shopping!




Allt från H&M /H&M HOME


Myskvällar <3

Sitter i sängen med datan, en skål vindruvor och tvn påslagen. Mystofflorna (som jag förövrigt köpte idag) är på och jag ligger bara och njuter av denna måndagskväll. Var ju som sagt till stan och mötte mamma. Hittade lite grejer faktiskt. Kan visa i nästa inlägg. När vi kom hem tog vi en chokladshake som middag då ingen av oss va speciellt vrålhungriga. Tänkte ta en macka strax och fortsätta titta på tv. Blir bara till att vara hemma ikväll, skönt!

Imorgon blir det att vara i restaurangen hela dagen och för första gången ska jag stå i kassan.. Kommer säkert vara skit nervös men det går nog bra. Efter skolan ska jag förflytta mig och mina prylar över till pappa igen och sen drar vi nog till ikea och köper en hylla jag ska ha till mitt rum. Blir lugn kväll imorgon också. Men vet ni vad? jag älskar det.

Nu ska jag kolla på familjen annorlunda och ta en macka. Kommer upp ett inlägg senare med mina nyinköpta saker :)

       


Mot staden!



Drar in till stan och möter mamma nu. Vi ska checka in vad dom har för gött på h&m home, hoppas på att hitta något fint! Hörs när jag är hemma igen. ikväll blir det plugg, fix-time i rummet och myskväll. Puss så länge, ha en fortsatt bra dag! ♥


Outfit



Skulle inte tacka nej till den här outfiten en varm vårdag i stan tillsammans med ett par vänner!


Dag 5 - i min handväska



Lite saker jag brukar ha i handväskan:
Smink
Hårspray
Handkräm
Hudkräm
Headset
Lypsyl/läppglans
Tamponger
Vantar
Spegel
Plånbok
En bok (ibland..)
Kamera
Parfym (ibland..)
Halstabletter/tuggumin
Tunn kofta
Mobilladdare
Hårborste
Nycklar
P-piller
Penna
Toffsar


Ny vecka igen..

Godmorgon! Hur mår alla idag? Själv är det helt OK med mig. Sov som en kratta i natt och mådde inte så jätte bra igår kväll så det blev att stanna hemma från skolan idag.. Har klickat hem kläder från h&m nu på morgonkvisten vilket gjorde min dag sååå mycket bättre! Dock blev det ganska dyrt så det svider nog rätt rejält i mammas plånbok just nu men jag får se till att betala tillbaka sen när jag skaffat jobb.

Helgen har iallafall varit riktigt skön! Har myst med älskling hela helgen och det var faktiskt länge sen det bara var han och jag. Vi har varit på ikea, i farsta, kollat på film, varit hemma och tagit det lungt, gått promenad osv. Kände mig faktiskt utvilad igårkväll så det var skönt! Vi "firade" ju även 20 månader igår, hihi. Bara 4 månader kvar till 2 år, fyfan vad tiden går fort...

Idag då? Jo jag tänkte strax ta en dusch och fräscha till mig lite. Sen ska jag äta lunch med pappa, plugga lite i saker som jag inte gjort ännu, skriva ett cv, städa rummet och sen får vi se vad klockan blir för 17.00 ska jag möta mamma i stan och kolla på lite inrednings prytlar. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt också.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra varm choklad. Mums! Puss

20 månader ♥



20 månader idag och du gör mig lyckligare för varje dag som går..
Idag, imorgon och föralltid - jag älskar dig, michael ♥


Lördaaaag 22/1

Tjolahopp! Hemkommen från ikea för nån timma sen. Fick med mig lite ljus och en annan grej bara. Skönt att inte slösa pengar! Dock hittar man ju alltid fina saker där, men men.. Jag och micke tog även en fika för 20:-, feeeett dyrt, men det fick ju jag stå för såklart ;) Skämt å sido.. Nu har jag suttit och fixat lite med kläderna jag ska beställa från h&m, tog bort lite som jag kände inte va nödvändigt. Nu ska jag börja städa i ordning lite här hemma för ikväll kommer det eventuellt folk hit så då ska det vara fint!


Hemma hos micke



Jag och micke kör den sociala stilen just nu - ligger i sängen med varsin data, woho! Idag var det skola från 8 - 12, sen hämtade micke upp mig och vi gick ut med hans hund, åkte till farsta (fick med mig en stickad grön tröja hem), va hemma hos mig och nu är vi här. Vi väntar på maaaaaat! Senare blir det nog bara att dra hem till mig och kolla film eller nått, så jäkla trött. Har haft ont i huvudet hela dagen också.. Imorgon blir det andra bullar för då ska vi va några styckna hos mig eftersom jag har FF, kommer bli najs! Har även klickat hem lite kläder från h&m, me liiike. Dock va lite saker slut, men fick ändå med det mesta :) Nu ska jag skriva ut lite bilder och sen är det förmodligen mat.. Ha en trevlig fredagskväll!


Grattis!<3

Idag fyller världens bästa 45 år! Detta firas med frulle på sängen åt henne. Grattis mamma, älskar dig




Sweet dreams...

Har haft en mysig hemmakväll hos mami. Käkade god middag, tagit en varm dusch, fixat på rummet, ätit popcorn och myst med catsen. Imorgon är det skola från 8.00-12.30 som gäller och efter skolan hade jag tänkt att träna, men tror det blir en promenad istället. Sen får vi se vad som händer i helgen liksom, men nått kul måste det bli.. Nu hänger inte mina ögon med längre, hehe, är så jäkla trött så nu blir det att dejta kudden. God natt dudes!




molle gillar tydligen också popcorn..?


I din närhet känner jag mig alltid lycklig




Dag 4 - Mina syskon

Jag har inga riktiga syskon, jag är ensambarn och det är faktiskst jävligt skönt mina vänner, Untz Untz på det! MEN jag har två "låtsas" syskon (min pappa är tillsammans med deras mamma).

Jennifer - Jadu, vad ska vi säga om lilla jeemps? Vi har kännt varandra i typ snart 10 år tror jag att det blir? Vi har gjort så otroligt mycket tillsammans! Vi umgås liksom inte som syskon, utan mer som kompisar. Fast vi säger till folk att vi är syskon, haha. Vi bråkar heller inte som riktiga syskon gör.. Vi har lärt känna varandras kompisar (jag har lärt känna hennes mest), vi festar tillsammans, gör saker osv, så vi ses alltså inte bara inom familjen. Vi fick väldigt bra kontakt med en gång och blev tighta sen första gångerna vi umgicks. Jennifer är 94a och hon är en av dom som faktiskt står mig närmast. Vi bor inte tillsammans, utan vi bor 40 min ifrån varandra. Men nu när jag började om gymnasiet så började jag tillsammans med henne, vilket faktiskt är KUL för då ses vi ju oftare. Vi har firat jul, midsommar, nyår, halloween, födelsedagar m.m tillsammans. Vi har varit utomlands 4 gånger + kryssingar tillsammans. Vi har gått igenom mycket hon och jag. Jag är glad att det var just hon jag fick som låtsas syster för hon är den bästa systern man kan ha! Hon är den systern jag aldrig fick och jag är otroligt glad att vi håller fast vi varandra. ♥ Love U sis!

Alexander - Haha ja ni.. Alexander.. Han är 93a, alltså lika gammal som mig. Han är typ.. ganska speciell. Han är den där retiga brorsan, haha. Han kan hålla på att bråka, va irriterande som en lite parasit men trots det så skrattar jag ALLTID åt honom, medans jennifer tycker han e skit jobbig. Men jag kan inte hålla mig för garv, varför vet jag inte. Nej men jag och alex känner också varandra bra men vi umgås inte på samma sätt som jag
och jennifer =) Vet inte vad jag mer ska säga om han, men jag ser även han som en "bror".




Alexander, jag, jennifer och pappa på gran canaria för 3 år sen!



jag och jennifer på nyår 2010/2011 =)


Dag 3 - Min första kärlek

Jadu, vet inte riktigt vad jag ska skriva under den här rubriken. Vad är första kärleken? Den första man blev kär i på riktigt eller den man har haft mest seriöst med?

Den jag blev kär i först av alla på riktigt var iaf en kille som börjar på T. Jag gick i sexan och han i åttan (vi gick i samma skola) och vi började snakca från ingenstans på playahead, haha. Sen kom vi fram till att vi gick i samma skola och vi började ses och sådär. Sen blev jag kär och vi blev tillsammans efter ett par månader. Dock höll det inte speciellt länge, men jag minns iaf att det tog ett tag för mig att "glömma" han. Vi sågs lite efter vi gjort slut också, men det var ju som sagt typ 5 år sen? Idag har vi ingen kontakt alls.



Den som har varit min största första kärlek är såklart micke! Det var med han jag började sova över med, äta middag tillsammans med familjerna, åka bort tillsammans osv. Jag och micke lärde känna varandra genom David. Jag kommer ihåg första gången jag och micke träffade varandra helt själva. Fyfan vad nervös jag va, hihi. Men det gick väll bra trots att jag va blyg. Vi blev tillsammans den 23 maj 2009 så det e snart 2 år tillsammans! Känns helt sjukt vad tiden gått fort.. Dock har vi ju gjort slut en gång och tagit ett uppehåll men det räknar vi inte med!




Sommar 2009 - små och nykära


Sorry..

Lite segt med uppdateringen, i know! Men nu har det blivit så..
Igår så åkte jag och pappa runt och handlade på lite olika ställen, sen drog vi hem och lagade mat och sen kom micke hem till mig. Men vi drog och träffade david, madde och hennes kompis en stund, sen sov micke hos mig. Idag var det skola men endast svenska så slutade 11 idag, skööönt! Drog och tränade, sen hem och packade ihop grejer till mamma för nu ska jag nämligen sova här hos mamma inatt som jag inte gjort på evigheter =) Hon fyller år imorgon så jag och bengan ska upp och sjunga för henne. 45 barre liksom!

Nu ska jag ta en dusch och sen fixa lite på rummet, slängde bara in grejerna när jag kom hit så måste få lite ordning på det ;) Kommer upp både dag 3 & 4 senare så håll utkik. Puss på er så länge! ♥
 



jag och min finis för en stund sen =)


Allt för min syster

Har suttit och kollat på allt för min syster nu efter jag kom hem. Fyfan vad den filmen är sorlig.. Men även otroligt fin. Får alltid tårar i ögonen.. Nu måste jag iallafall börja packa ihop grejer och förbereda mig för att dra till bussen. Ska mot farsta där det blir att kolla födelsedagspresent till mamma samt åka förbi umo. Får se om jag blir kvar i farsta tills micke slutar! Känns som jag skriver otroligt ointressanta inlägg just nu men är stressad och har inget roligt att berätta. "Dag 3" av 30-dagarslistan kommer upp i kväll, just so u know! ♥




Snygg grabb!


Onsdag!

Sitter i skolan och har engelska, bajs tråkigt! Har inte alls kommit speciellt långt men skönt att jag kom iväg imorse iallafall. Dock har vi simning efter lunch, så åker nog hem då, hehehe.. Måste fixa lite saker också. Senare ska jag iallafall träffa micke. Nu har vi lunch så måste sluta. Puss!

Jag älskar dig ♥



no matter what.. ♥


ZzzZzZz...

Var iväg och tränade idag med pappa och det gick super! Skönt att komma igång igen, sakta men säkert. Tog en 15-minutare i solariet också så liiiite färg kanske man fick. eller?! Nu sitter vi i soffan och latar oss framför handbollen. Skulle egentligen plugga men det blev typ inte så.. Får göra det imorgon istället! Är så jäkla trött så funderar på att gå ner och lägga mig och vakna upp pigg och alert imorgon. Låter som en bra idé va? ;) 
 
Nu ska jag hoppa i säng och sussa.. God natt


 


Dag 2 - Mina föräldrar

Min mamma heter Lena och är 44 år (45 år på fredag). Hon bor som sagt i farsta med sin "nya" man Bengan. Mamma och pappa skilde sig när jag va ungefär 1 år så jag är ganska van med att bo på två ställen. Mamma är den personen som vet mest om mig, och då menar jag också mest! Henne vänder jag mig till oavsett vad det är. Jag vet att jag alltid kan ringa henne när det är något för jag vet att hon alltid ställer upp. Mamma hjälpte mig mest under min svåraste tid som va hösten 2009 och det vill jag verkligen tacka henne för! Hon gjorde allt för mig och offrade så mycket tid för att jag skulle må bra igen. Kommer dock aldrig kunna tacka henne tillräckligt för allt hon gjort för mig under dom här åren.

Min pappa heter Tomas och är också 44 år och bor i skogås. Han har också en ny tjej sedan typ 10 år tillbaka. Pappa och jag har samma humor och skrattar åt exakt samma saker. Vi har våra internskämt och skojar alltid med varandra. Jag bor nog mest hos pappa för där har jag störst rum och jag tycker bara det e skönare att vara där. Jag och pappa är väldigt lika också, haha. Kanske inte på utseéndet men på beteéndet, så man kan ju iaf säga att jag är pappas flicka ;) Tycker också att det är väldigt skönt att bara umgås och göra saker med pappa. Bara en grej som är "våran" grej är att åka till Ica maxi och stor shoppa, hahah, älskar de!



Älskar er! ♥


Träning på g!

Tjena mors! Nyss hemkommen från skolan och nu sitter jag i soffan och kollar på madicken. Idag var vi i restaurangen, segt som vanligt men ganska kul ändå. Strax blir det att åka till gymmet med pappa. Ska träna och sola hade jag tänkt. Måste komma igång med träningen nu känner jag.. Ikväll blir det myskväll med pappsen, wiho! Nej nu ska jag ta och käka något innan pappa kommer, mors mors




fett biffig brud


God natt!

Är hos micke nu och kollar på tv. Sover över här i natt heheh, inbjudarn man är.. Tänkte bara säga att jag inte kommer kunna skriva förns imorgon kväll, men denna blogg är ju rätt nystartad så jag har ju inte direkt 10.000 läsare som väntar på mig ;) haha! Nej men nu ska jag logga ut och vara lite social, vi hörs imorgon hörrni.. Puss & kram! ♥



Gammal bild på oss två, sommar 2009...

Duktig chey

Nu har jag diskat, vikt tvätt, hängt in kläder i garderoben, små städat rummet, duschat, gjort ansiktsmask, druckit några koppar te, fixat med spotifylistorna (dock inte helt klar än), förberett lite med maten OCH planerat mitt nya badrum med pappa. Kommer bli feeeet najs där inne till sommaren. Tur att man har en pappa som både är målare och plattsättare och kan lite om sånt där ;)

Senare ska jag eventuellt sova hos micke, om det nu blir så, annars stannar jag bara hemma och somnar tidigt. Imorgon är det restaurang i skolan som gäller och jag har servering.. -.- inga komentarer på den fronten va. Efter skolan ska jag iaf till UMO och sen träna med pappsen. Sen blir det hemmakväll med honom för det var ett bra tag sen så det behövs :) I veckan blir det att träffa emma också, skoj! (Emma, vet att du läser det här, därför jag skrev det :D) Nää, nu ska jag fan höra med pappa om inte maten är klar snart, är vrålhungrig. Hörs later!



       

                                                                 Världens bästa pappa <3


Dag 1 - Om mig

Jag heter Alexandra och är 17 år, men fyller 18 i augusti så jag är alltså född 1993. Jag bor i skogås tillsammans med min pappa och farsta strand med mamma och hennes kille. Jag bor mera hos pappa eftersom det är större där men träffar såklart min mamma mycket samt att jag bor där också. Hos mamma har jag två katter (det får man ju absolut inte glömma att berätta!!)

Jag går ettan i John bauer gymnasiet, hotell & restaurang. Jag skulle egentligen gått i 2an men jag hoppade av förra vintern där jag gick då och började då om i höstas. Jag trivs jätte bra i skolan och med min klass!
Jag har en pojkvän också som heter Micke som jag varit tillsammans med i snart två år. Dock gjorde vi slut i höstas, så vi va inte tillsammans på typ en och en halv månad, men det räknas inte nu för jag har alltid älskat honom ändå. På fritiden gillar jag att umgås med mina kompisar & pojkvännen, shoppa, fika, träna, festa osv.

Vad mer ska jag säga? Som person är jag väll oftast glad (försöker iallafall) men folk som träffar mig första gången tror oftast att jag e sur, men det är bara för jag är blyg. Jag får alltid frågan "Varför är du sur för?" Men jag är inte sur, utan jag gillar bara inte att ta för mig så mycket som vissa andra och håller mig därför lite i bakgrunden. Jag kan va ganska envis och när jag vill/inte vill nånting så ger jag mig inte förns jag får min vilja igenom (nu menar jag inte saker och kläder) utan om jag inte vill följa med på nånting eller om jag vill göra nått.
Jag kan även ha ett jävla temprament, som de flesta tjejer.. Ena sekunden är jag hur glad som helst och andra sekunden kan jag bokstavligen slå sönder något. Jag har också väldigt lätt för att bry mig om mina vänner och hjälpa dom om det är något. Jag har också lätt för att öppna mig för andra. Jag skapar lätt ett förtroende för någon (inte nån jävla random) men jag känner liksom av om någon bryr sig eller om det bara är "driveri".
Jag har ofta bra självförtroende, men som alla andra kan man ju ha dåliga dagar.. Förövrigt tycker jag faktiskt är jag själv är rätt kattig ;) skämt å sido.. Men man ska inte gnälla på sig själv!

Det var nog allt.. Om det är något mer ni vill veta om mig så är det bara att fråga! :)


H&M




Lite av kläderna/accesoarerna jag hittade på h&m's hemsida som föll mig i smaken ♥


it don't break even, no



What am I gonna do when the best part of me was always you?


Bilder från helgen








Det är så vi glider, det är så vi gör det.
Woodhill gangsters ffs! ♥


Vi kör på den här nu!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar.
Dag 03 – Min första kärlek.
Dag 04 – Mina syskon.
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Ett ögonblick.
Dag 07 – Min dag.
Dag 08 – Min klass.
Dag 09 – Mina närmsta vänner.
Dag 10 – Det här äter jag till frukost.
Dag 11 – Mina favorit plagg
Dag 12 – Vad är kärlek?
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – När jag var liten.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Mitt värsta minne.
Dag 22 – Mitt rum.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första..
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Ett annat ögonblick.
Dag 30 – Mina ambitioner.

Måndag...

Nu när designen är fixad och sådär så tänkte jag börja blogga igen, faktiskt.
Tack Frida för en jätte fin design ♥

Nytt år då (för 17 dagar sen), nytt liv, nya möjligheter. Känns som dom här 17 dagarna har gått jätte fort. Kommer ihåg när jag vaknade upp hemma hos jennifer dagen efter nyår liksom.. Hoppas 2011 blir ett bra år!

Idag är jag iallafall hemma från skolan. Kände bara att jag inte pallade imorse så det fick bli en hemmadag.
Har inte så mycket att skriva just nu så jag kan berätta vad jag gjorde i helgen. Jag var med madde, david och micke både fredag och lördag! I fredags tog vi en liten roadtrip till Västberga och sen avslutade vi kvällen hemma hos mig med skitsnack och ölspel. I lördags var jag hos mamma en stund sen mötte jag och micke upp madde och david i farsta, vi käkade och sen drog vi till madde och körde sällskapsspel, hahaha. Senare på kvällen kirrade vi en bag in box och satt hemma hos david och gjorde som kvällen innan. Drog sen till vegabaren vid 1-tiden och jag och micke kom hem till honom runt 3 snåret och somnade till solsidan. Igår va jag och micke bara hemma på dagen, gick en promenad med hunden, städade hans rum, och sen åkte vi till ekerö för han skulle köpa nått till bilen, sen drog vi hem och åt och kollade på solsidan. Skön helg med favoriterna :)

Nu ska jag vika lite tvätt och sen plocka i ordning på rummet. Hörs sen. Puss!



RSS 2.0