Maybe that's what happens when a tornado m...

img_9262 (MMS)

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcan..


Glad 18-åring!!



Jag är så jäääävla nöjd med den här helgen! Ska berätta lite om den nu då..
I fredags blev jag väckt hos mamma, fick presenter (se inlägg nedan), gick upp, sket i skolan hehe, fixade mig bla bla, allt det där har ni ju läst. Sen blev det restaurang med la familia. Käkade god oxfilé och drack mina första lagliga cider ute :DD sen drog jag och mötte madde, mickis, ida, anna, jacob, chris(?) och sabina. Vi drog först till Dovas och förade nån drink, sen gick vi till soft kök & bar och dansa lite och drack. Jag & sabbe tröttnade på 30+ snubbarna och drog till nype men det var dock bara jag som gick in, sabbe drog hem.. Där inne mötte jag madde som hade gått ifrån oss sen innan, så vi festade där inne resten av natten till stängning då vi åkte nattbussen hem.

Igår var det släktkalas hos mig. Blev buffé (tack bengan för den otroligt goda maten!), presentöppning, ännu mera alkohol, massvis med bilder, god tårta (tack för dom godaste tårtorna i världen, maria!) och en glad stor familj samlad. Vi var nog runt 25 pers i vår lilla 3a i farsta, haha. Sen drog jag in till stan med pappa & cathy. Satte oss på uteservering på Medis. Drog vidare till Hellströms och mötte Madde. Tog några cider och sen kom det några andra också. Kvällen fortsatte sedan när pensionärerna åkt hem (pappa & cathy) på festen & nått annat ställe i gamla stan. Jag & Madde ramlade in vid 03.30 tiden hos mig och somnade..

Alltså jag vill verkligen säga tack tack tack till alla underbara som har varit med och firat min födelsedag denna helg! Nya som gamla vänner, familj och släktingar samt främlingar. Har verkligen haft sjukt kul och fått de bästa presenterna ever. Bl.a Jofama by kenza jackan, 3 par converse, resa till london + 5000:- i fickpengar, systemkamera med objektiv och väska, massor med presentkort på bl.a gina, make up store och h&m, manikyr, en tårtspade i äkta silver haha, berlocker till mitt pandora armband, massvis med pengar (bla. till tatuering), en tatueringsbok, en egen stor fet kokbok, en skit snygg blus från sisters, lite mer smycken och ja.. jag är så jäkla nöjd! Nu kommer jag nog aldrig mer få presenter i hela mitt liv efter så mycket som jag fick denna helg :D Men återigen, tack som fan! Tack mina tjejer för i fredags och tack madde & alla ni andra för igår! Tack mamma & pappa för att ni är så jävla bäst! <3 Kommer adlrig glömma den här helgen. Och vet ni vad det bästa av allt är? På torsdag drar jag till London med mamma & shoppar jääärnet, går på madame tussauds, dricker brittisk öl, åker turistbuss, går på spa på hotellet, käkar english breakfast och lever lyxlirare på Hilton Hotell ♥


18 barre!

Dagen började med att mamma & bengan väckte mig vid typ 06.15 haha. Fick massa fina presenter, bland annat 3 par converse, Jomfa By Kenza jackan av micke :DDDD, sminkkurs, pengar, nagelbehandling osv... Sen drog micke till jobbet och jag gick upp och käkade frulle. Pallade itne dra till skolan idag så fick bli hemma, lika bra de märker jag nu! Jag och mamma drog till farsta sen och solade, shoppade och käkade sushi. Sen drog vi hem och jag ställde mig dirr i duschen och fy sjutton vad skönt det var! Känner mig som en riktigt 18-åring nu ;) Har rakat benen, haft hårinpackning osv. Ska måla nagar och noppa ögonbrynen strax oxå.. Kände bara för att sätta mig när en stund och lyssna på lite musik och tagga inför ikväll. Emma kommer nog snart och lockar mitt hår, snäll hon är<3 Kommer nog bli suuuuper fint! Jag är så jäkla taggad på att fira mig nu med alla vänner, kommer bli så jävla awesome!



Dagen efter jag fyllde 16 - alltså 2 år sen!


Planer på 18-årsdagen!

♥ Ta en promenad till solariet med mamma
♥ Sola 20-minuter
♥ Gå till farsta och handla lite
♥ Duscha och göra mig fräsch
♥ Äta lunch
♥ Emma kommer hit och lockar håret.
♥ Fixa mig!!
♥ Middag inne i stan 19.00
♥ UTGÅÅÅÅÅNG!


Har varit så fucking taggad på den här dagen hela jävla året och nu är den äntligen här! Det här är min dag, mina planer, mina förväntingar. Alltså åååh, allt känns så jäkla bra! Grattis till mig själv och tack till alla som vill va med och fira denna dag med mig

18 år idag!


Har varit och solat, tagit en promenad i d...

img_4507 (MMS)

Har varit och solat, tagit en promenad i det fina vädret, träffat Madde & duschat. Nu ligger jag i sängen och väntar på att Micke ska komma. Blir lugnt ikväll eftersom det är skola imorgon, men lite taggad är jag ändå på att få komma igång med rutiner och vanligt vardagsliv. Har mycket att se fram emot denna vecka och nästa, så jag klarar mig ;) bara 3 dagar kvar nu. Woopa woopa!


H&M



Snygga skor och smycken jag inte skulle tacka nej till.
Funderar på att köpa de vänstra skorna & halsbandet till på fredag..?


Dagens planer...

♦ Äta frukost
♦ Klä på mig
♦ Ta 1 timmas promenad
♦ Sola solarium & hem
♦ Duscha!
♦ Äta lunch
♦ Åka till farsta/haninge
♦ Träffa micke..?


inga ord...




Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Oh, oh ,oh

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu


<3

En tredje del av den jag var går hem, för en är krossad och en är din. Det här är slutet på vår film.


Lite saker ni kanske inte visste om mig..?

♥ Jag älskar att städa! Eller kanske inte att städa, men jag tycker det är så skönt när det är rent och fint efteråt. Städar typ 1-2 gånger i veckan, tvättar osv. Kanske ska bli hemmafru..?

Jag är besatt av "skönhetsprodukter" såsom ansiktskräm, hudkräm, schampo, hårspray osv. Och så gillar jag mest att köpa rosa och gröna produkter, hehe. Tror alltid att dom är bäst.

♥ Jag hatar när hårstrån fastnar på fingrarna. Får typ panik då..

♥ Jag tycker att en av de bästa sakerna som finns är att handla på ica maxi med pappa, hahaha. Får alltid med mig roliga saker så som ex. en tidning eller nått.

♥ Jag är egentligen brun/råttfärgad i håret, hohoho

♥ Jag har intresse för att fota men har ingen tillräckligt bra kamera för att fota seriösa grejer. (Kaaaanske får nått sånt när jag fyller år? :DDD)

♥ Läser minst 20 bloggar om dagen. Beroende? nejdå..

♥ Jag har jätte svårt att lita på människor pga/efter saker jag gått igenom med vänner.

♥ Jag älskar nästan hösten mer än sommaren pga alla mysiga koftor, skinnjackor och halsdukar man får ha på sig.

Längtar så otroligt mycket till helgen!

Tjolahopp! Sitter här i mjukiskläder och lyssnar på lite musik. Har städat hela rummet idag samt nedervåningen (dvs. pappas kontor, badrummet, "hallen" och klädkammaren) har ju också rensat kläderna lite så nu ligger halsdukarna och mössorna på hyllan uppe i hallen, hihi. Älskar höstens kläder! Blir att handla massor med mysiga koftor osv sen när man har tillräckligt med pengar, hehe.

Var och handlade med pappa idag också på coop. Sen var det jag som stod för middagen idag! Blev pasta med broccoli, bacon och parmesan. Skit gott var det så det ska jag göra flera gånger, garanterat. Så jäkla enkelt och lätt att göra så.. Sen diskade jag och pratade lite med pappa. Inte ofta bara han och jag är hemma :) Är alltid nån till mig här eller pappas tjej typ.

Ska snart ta en liten dusch, koka en kopp te (köpte nytt te idag och emma gissa vilket?! jo rabarber och grädde :D) sen läsa min nya SOLO-tidning. Hade sån jävla beslutsångest om jag skulle ta SOLO eller Veckorevyn idag när vi handlade, haha. Men sen beslutade jag mig för att köpa Veckorevyn imorgon istället. (intressant???)

Imorgon är de sista dagen på detta sommarlov, fyfan. Vart tog sommaren vägen? På onsdag 10.00 ska jag befinna mig i skolan.. Tur att min skola är bäst då så jag slipper ha ångest ;) Ska nog sola solarium imorgon, ta en promenad, handla veckorevyn (hahahaha) och ja, sen får vi. Har inget liv men alla har ju typ börjat skolan nu eller är upptagna så ja, jag får göra de bästa av sitsen helt enkelt :)

I veckan är de däremot andra grejer som händer! Onsdag blir det att handla mat med mamma tills vi får gäster på lördag eftersom jag fyller år på fredagen, på torsdag ska jag nog träffa emma och rota igenom hennes gigantiska garderob i hopp om att hitta något att ha på mig på fredag. Sen på fredagen är det bara att dra hem direkt efter skolan och fixa sig, för sen blir det middag i stan och utgång!

Nu blev det här inlägget jävligt långt, men hade ändå inget bättre för mig :) Nu ska jag hoppa in i duschen! ♥




min goooooda middag!


4 dagar kvar!


Bloggtorka..

Bloggen har hamnat åt sidan de sista dagarna på sommarlovet. På onsdag börjar skolan igen.. usch & fy, men lite skönt också om jag ska va ärlig. Som vanligt har jag inte gjort nått speciellt idag när de flesta börjat skolan, är upptagna eller jobbar. Har fått lite gjort hemma i rummet och lagt undan alla sommarkläder och välkomnat höstkoftorna och halsdukar (buhu..) och ikväll blir det mer av det. Ska försöka få fräscht i badrummet, rensa bilder på datorn och lägga i rätt mappar osv och kanske gå och sola solarium..? Har sagt att jag ska sola minst TVÅ gånger den här veckan, alltså innan jag fyller år osv, men det verkar inte bli av, hehe. Annars får de bli tisdag & torsdag eller nått.

I helgen har de väl inte hänt så mycket egentligen. I fredags spöregnade det så det blev filmkväll med godis och cola. På lördagen var jag i farsta och fick med mig smink & nagellack hem och på kvällen träffade jag emma. Igår var jag med micke hela dagen och vi hyrde film och käkade god middag och jag sov över där. Var tänkt att jag skulle upp och jobba med pappa idag men jag orkade fan inte, så det blev att städa hemma lite.

Tänkte försöka bjuda på nått kul i bloggen lite senare eftersom jag bara skriver om mina dagar? Men först ska jag åka iväg och handla mat & en brödrost med pappa, hehe. Så vi får höras senare ♥


failad hoppning från en bänk - höst 2009


Lördagskväll!

♥Tagit en dusch, tvättat ansiktet, smörjt in mig osv. Ska snart bege mig till mamma för att käka lite middag.. Skulle egentligen lagat middag här hemma hos pappa men det hände lite saker så jag skiter i det. Är inte på världens bästa humör men det ska inte få förstöra min myskväll inne i stan med emma iallafall. Åker mot stan runt 10. Sista helgen jag inte kan gå ut på krogen, så måste ju njuta av allt annat nu ;) Slänger nog in ett mobilinlägg lite senare, annars hörs vi nog imorgon! ♥


Är typ hemma och gör ingenting.. Va i Fars...

img_4459 (MMS)

Är typ hemma och gör ingenting.. Va i Farsta och fick med mig lite smink och nagellack hem. Ska ta en dusch snart och fixa mig lite. Blir kvällsfika i stan ikväll :) vi hörs kanske senare! puss


En vecka kvar!


Mina favoritlåtar just nu!





Glad tjej!

Någonting gjorde min dag idag asså! Dock tänker jag inte säga vad för det är väl lite hemligt, men helvete vad glad jag är nu, va bara tvungen att säga det! :D Idag kommer bli en braaaa jävla dag! ♥♥


lite om 18-årsdagen!

Just nu känner jag mig så jävla taggad på att fylla 18 år.. och det är faktiskt bara 8 dagar kvar! så nästa fredag är jag 18 barre. Känns väl lite töntigt och längta efter en ålder men vafan, man fyller bara 18 en gång och det är då man får gå ut på krogen, man är myndig, man får köpa cigg/snus, man får rösta, ta körkort osv. Känns ändå som en ganska stor ålder, eller hur? ;)

Och det här vad jag önskar mig!
♥ Jomfa By Kenza Skinnjacka
♥ Systemkamera
♥ Converse
♥ OnePiece
♥ Nya Jeans
♥ Smink!!
♥ Pengar
♥ Två as mysiga koftor
♥ Locktång




Tror min 18-årsdag kommer bli den bästa födelsedagen, eller bästa helgen överhuvudtaget, iallafall om allt blir som jag tänkt mig och det som vi planerat :) Woop woop!


GL

Känns som livet allmänt segt och tråkigt just nu.. Har varit hemma hela veckan och inte gjort nått speciellt. Igår var jag och handlade massa med pappa iallafall, och på kvällen blev det taco-middag och farmor kom på besök! Idag ska jag & emma gå på Gröna Lund. Fyfan vad kul! Var typ år och dar sen jag var där, eller ja, iallafall förra året i Maj på min och mickes 1-årsdag, hehe. Jag tror jag blivit lite känslig med åren att åka karuseller osv, men man får väl nöja sig med kärlekstunneln då... ;) Kameran är såklart med så ni får bilder imorgon! Nä ska jag upp och käka frulle sen ta en dusch och allt det där. Hör av mig innan jag åker. Tror nog att jag och emma sover här inatt också! ♥


Mys!

Hej!

Nu är man nyduschad, fyfan vad skönt det känns! Tände massa ljus i badrummet och hade vattnet på högsta värme så det blev som ett litet spa där inne, haha. Mamma har så roliga produkter hemma (alltså riktigt bra). Så mitt hår är as lent efter en hårinpackning, min hud är mjuk och henens parfymer ska vi inte ens tala om. Måste lukta som en gud nu! Har satt lite vatten på spisen så tänkte dricka en kopp te och bara softa framför tvn tills pappa hämtar upp mig. Vi ska åka och handla mat och jag måste köpa lite saker till mig själv (ni vet, deoderant, hudkräm, duschtvål, skrubbhandskar osv), ja allt en tjej behöver i badrummet helt enkelt! Farmor kommer på middag ikväll också, mysigt värre. Nu ska jag klä på mig och föna håret osv. Känner även för att sminka mig idag, varför vet jag inte? Men det var väl ett tag sen antar jag.. Ska även plocka ihop grejerna på rummet här innan jag beger mig till pappa igen. Men om en vecka är jag tillbaka här igen för att stanna ;)



Kvällstankar...

Vad är det som gör att tider förändras? Är det att vi dag för dag blir äldre? Att vi hittar nya kompis kretsar? Att vi mognar? Eller bara att vi tröttnar på allt som är vanligt och gammalt? Satt nyss och tänkte på vilka underbara tider jag haft i mitt liv. Perioder med olika människor som varit fantastiska. "Vilde-gänget", Vretenbrudarna, Sarski y alwen, Salemtiderna, Skogåsligan/ligorna, mads&alwen m.fl. Alla dom tiderna är ju tider jag kommer ta med mig till graven. Men vad var det som fick allting att gå mot sitt slut? Vad var det som fick gamla tider att försvinna och ny tider komma in? Vissa tider kan vara i år, andra bara några månader. Jag tror det handlar om att man en gång ses, en gång skiljs åt och en gång återförenas. Men vad händer sen? Vissa har man kvar till graven, vissa har man redan förlorat, men tiderna jag haft med er alla, kommer jag alltid ha med mig vart jag än i livet går. ♥

Love Life

 

Screw the past. Fuck the future. Live at the moment.


Planer!

Fram till skolan börjar:
Onsdag: Fika med mickis i stan. Sova med micke på kvällen?
Torsdag: UNG08 & Grönan med emma (riktigt fjortisdag!!) + sleepover.
Fredag: Inga planer på dagen. Kvällen: Boule i Råhlis(?) och/eller va med micke.
Lördag: Träffa sabbe. Sen kapten röd på kvällen eventuellt!
Söndag: Ta det lungt som vanligt, hehe.
Måndag: Följa med pappa till jobbet. Kvällen: Inga planer!
Tisdag: 27 månader med micke! ♥

Saker som händer inom en snar framtid:
♥ 24/8: Skolan börjar "Jippi"
♥ 26/8: Fyller 18 (äta på restaurang sen utgång!)
♥ 27/8: Fira mig med släkten här hemma & kanske utång igen?
♥ 1-4/9: Weekend med Mamma! (Vart vet jag inte än - överraskning!)

Saker jag ska göra i höst:
• Tatuera mig
• Fylla på höstgarderoben
• Komma igång med träningen
• Skippa skit mat & onödiga kalorier
• Söka extra jobb
• Fokusera på skolan
• Spara pengar (till en speciell "grej")
• Leva livet på mitt sätt

Fade into Darkness




"Friendship"



Det gäller att värdera alla vänner man har lika mycket, iallafall dom närmaste.
 men det känns inte som om ni gör de längre, för jag är alltid den som blir utanför.


Tisdag 16/8

Har typ haft blogg.se uppe i timmar nu, men vet inte vad jag ska skriva? Har typ inget att skriva egentligen. Har ätit lunch, blev pasta med bacon och pesto. Till efterrätt lyxade jag till det med kladdkakan jag bakade igår. Tror jag ska städa toan nu, sen träffa Madde och prata lite. Ska hem till mamma och äta middag och planera lite inför min födelsedag också. Blir väl bara en lugn hemmakväll i guess. Har som sagt inget mer vettigt att skriva så vi hörs ikväll. Tar med mig datorn till mami så jag har nått att göra när dom somnat ♥


Har typ no life märkte jag nu!

img_5842 (MMS)

Har typ no life märkte jag nu!


Lite bilder från förra veckan med emma!







Gick i stan och kolla butiker, käkade snabbmat, bakade "kladdkaka", tog en promenad i stan, fika på café60, snacka i mun på varandra i timmar, svullade godis, skrattade konstant och kollade på film.
tack för du är du, emma


We are the sunlight

Cause I been there before and you've been there before, But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold we hold Each other till we see the sunlight.


Jag är bäst!

Imorse var jag fett seg och på dåligt humör. Nu, typ 6 timmar senare har jag dammsugit mitt rum, dammtorkat, tvättat gardinerna (asså förstår ni, gardinerna?!) putsat fönstrerna, tvättat kläder, tvättat mitt överkast, sorterat tvätt, diskat OCH bakat en kladdkaka. Utöver det så har jag även hunnit tagit en super skön varm dusch vilket behövdes efter städandet! Just nu känner jag mig så jäkla stolt. Har nog kammat hem en hel del vuxenpoäng idag och jag är sååååå värd den där kladdkakan ikväll känner jag.

Nu ska jag föna håret osv. Ville bara medela att jag är så jävla grym :D Kan va ganska skönt att va hemma ibland också och få saker och ting gjort här hemma ♥



gamla bilder - men tuppen upp på mig


Ligger i sängen och kollar tv. Har haft li...

img_4057 (MMS)

Ligger i sängen och kollar tv. Har haft lite spa kväll här hemma med fotbad osv, så mina fötter är superlena nu :D ska bara kolla tv nu hela kvällen, är super trött för jag sov som en kratta i natt.. Men vi hörs imorgon, god natt <3


Hellu ! Har precis städat mickes bil invän...

img_3184 (MMS)

Hellu ! Har precis städat mickes bil invändigt samt tvättat den, haha. Roligt liv man har va? Nej men tänkte ställa upp för lilla Micke o hjälpa han :) nu vet jag inte vad vi ska göra riktigt.. Det är ju söndag så att så mkt finns de väl inte att göra egentligen. Känner verkligen att jag går i ide sista veckan på sommarlovet men det borde typ va tvärtom? Aja, nu ska jag få Micke att göra nå kuuuul. Klockan e ju ba halv 3.. Vi hörs KANSKE senare:) puss & kram!


FREDAAAG

Tjena mors!

Igår var var jag hos emma hela kvällen och sov även över där, men berättar mer om det imorgon med bilder osv. Kom hem typ vid halv 7 ikväll och mötte upp micke. Vi drog hem och käkade hos honom sen åkte vi till david och gjorde typ ingenting så vi köpte godis och cola och åkte hem till mig, la oss i soffan och kollade på tv. Nu ligger jag i min säng och ska snart sätta på en film på datorn. Micke däckade där uppe så han ligger kvar där, hehe. *orkar inte väcka* Ska bara kolla film ikväll sen sova, är fan as trött. Somnade halv 6 hos emma imorse så det är inte så konstigt..

Imorgon blir det farsta/stan och kolla lite födelsedagspresenter till mig eftersom jag fyller år om 2 veckor! Ska kolla storlekar på kläder osv så man vet liksom ;) Kanske kollar på en bio också, eller så blir det middag hos mamma. Fan vad jag bara skriver på, har egentligen inget vettigt att skriva så sätter punkt nu. Vi hörs imorgon istället. Ha en fortsatt trevlig fredagsnatt!



Bjussar på en bild på david & micke he-he


Vaknade för en stund sen hemma hos emma.. ...

img_6970 (MMS)

Vaknade för en stund sen hemma hos emma.. Somnade typ halv 6 så jag va ganska trött imorse. Ska försöka väcka henne nu sen dra in till stan och käka frukost ! Hör av mig ikväll när jag e hemma <3


Ligger i sängen med älskling som redan som...

img_5525 (MMS)

Ligger i sängen med älskling som redan somnat.. Jag är typ pigg så kan fan inte sova ! Upp om 6 timmar då Micke åker till jobbet :( men drar nog hem då och sover bort halva dagen, finns ju inget att göra på detta lov längre :o aja vi hörs imorgon? God natt <3


tjejkväll

Nu ska jag möta emma vid tåget och sen gå till centrum och köpa lite gott, vi hörs imorgon! :)


09/08/11







lonley and confused girl in a big world


Woop woop

Jaha berätta lite om min dag då.. Idag var jag i stan och fikade med sabina på Café60, ett riktigt mysigt fik på sveavägen! Hade inte träffat henne på allt för länge så vi snackade nästan i mun på varandra, hehe. Vi har snackat lite om att vi måste röja sista veckorna på lovet, typ ta en nattfika och glida runt i bilen eftersom hon har körkort nu. Hon ska även med ut på min 18-årsdag, hihi :D Min fina sabina!<3

Åkte hem vid 5-tiden och blev upphämtad i centrum av pappa. Vi drog till Länna och kolla lite affärer. Fick med mig lite hygienprylar hem bara, alltid bra att ha! Kollade även efter ett partytält jag ska ha när jag fyller år, då släkten kommer. Hittade också en fett ball radio som jag vill ha på mitt rum. (Wtf, radio tänker ni?! JA jag är trött på spotify osv...) Och visst kan man lyssna på radio på mobilen men skulle va trevligt med en fin liten radio i rummet! ;) Aja, sen åkte vi hem, jag diskade, pappa lagade mat och nu sitter jag här och väntar på segis-emma som ska komma hit och sova här. Blir nog myskväll som sagt, är ganska trött och inte på humör för party party ikväll.

Men nu ska jag byta kläder och terra emma och be henne komma NU! ;)♥



Bild på mig och sabina från i höstas!
En av de underbaraste brudarna jag nånsin träffat :)


På något sätt känner jag mig lite halvt sv...

img_5697 (MMS)

På något sätt känner jag mig lite halvt sviken.. Varför vet jag inte. Saker & ting känns fel, allt känns fel. Varför måste man alltid känna såhär? Trodde man skulle va glad när man har sommarlov, massa fina vänner osv, men tydligen inte.. Känner mig bara ledsen och förvirrad. Men varför?.. Kom iallafall precis hem, berättar om dagen senare. Ska ta en dusch nu och tänka igenom lite saker. - "jag vet inte vem DU är, men jag vet att du är min"..


Godmorgon Tisdag!

God morgon!

Vaknade för 20 min sen, med huvudvärl, som vanligt. Undra varför jag alltid har ont i huvudet när jag vaknar? Kan de bero på vädret? För det är ofta när det är dåligt väder som huvudvärken smyger sig på på morgonen. Aja, nog om det. Sitter och ruttnar lite framför datorn och ska snart käka frukost och kolla på en film! Sen blir det nog att jag åker till stan och tar en fika med sabbe och snackar om allt som hänt sen vi sågs sist, vilket var typ i höstas om jag inte minns fel (?) Allt för länge sen ändå! Ikväll hoppas jag att emma kommer hit och sover hos mig, vore typ ganska kul + att vi ändå inte kommer ses något denna vecka annars så en sleepover vore najs med godis och tjejsnack.

Nu ska jag gå och göra i ordning frukost + ladda filmen ♥
p.s saknar min älskling som jobbar dygnet runt typ.. <3


Mamma<3

Har skrivit inbjudningskort till min födelsedag, ätit korv med bröd till lunch hehe, legat i soffan och kollat på tv och ätit zoo-apor, hängt in tvätt och suttit lite ute på ballkongen. Det kanske är ganska bra att vara själv ibland också..? Ska snart dammsuga mitt rum lite fort, sen blir det en snabb dusch och sen åker jag till mamma & äter middag med henne och bengan. Lär väl spela lite kort eller Yatzy också, haha. Brukar typ alltid göra det när jag åker dit ;) Sen ikväll hoppas jag att älskling kommer hit efter jobbet ♥

Nu ska jag ta tag i städandet och duschen så vi hörs kanske senare, annars imorgon! :) Ha en bra fortsatt måndag alla som läser min blogg (typ 10 pers, hehe)



typ 11 år gammal bild på mig och bästa mamma :)


Vänner är den bästa medicinen.



från klasskompisar till "fika-i-stan-buddies" till en av mina bästa vänner.


Bara vara

Idag är en sån där dag då allt känns fel och meningslöst.

Kunde inte somna om imorse på en timma, sen somnade jag om ändå och var svin trött när jag vaknade. Frukosten va inte god eftersom jag inte ens va hungrig. Vädret är tråkigt. Det är inget bra på TV. Det finns ingenting att göra, eftersom de flesta är utomlands, upptagna eller jobbar. Känner mig ensam. Uttråkad. Trött. Helt tom med ideér om vad man kan göra en sån här dag. Ingen hör av sig. Ingen att prata med. Är för lat och seg för att egentligen hitta på någonting. Vill bara lägga mig under täcket och kolla på en rad långa, sorliga, kärleksfulla, töntiga filmer. Eller varför inte en komedi? Kanske får skratta lite.. Äsch, idag är ingen bra dag helt enkelt, så varför ens försöka? Tänker gå runt i mina rosa shorts och min gråa magtröja hela dagen och inte göra någonting - jag tror jag behöver det ändå. Ensam kan alla få känna sig ibland.


Vad skulle jag gjort utan dig?









tack för all värme du gett mig dom kalla & ruggiga dagarna. tack för alla gånger du hållt om mig när jag behövt en stöttande famn. tack för alla gånger du tröstat mig när jag varit ledsen. tack för alla gånger du har orkat för två. tack för alla gånger du ställt upp när behövt någon. tack för alla gånger du svarat i telefon när jag inte vet vart jag skulle ha tagit vägen. tack för alla gånger du väglett mig när det känns som jag stått vid en korsning. tack för alla varma ord du säger. tack för att du stannat kvar trots att jag har varit dum i huvudet ibland. tack för att du alltid orkar med mig och mina raseriutbrott. tack för du puttat upp mig för de långa backarna som jag aldrig hade klarat av ensam. tack för allt! finner inga ord som beskriver dig. du är för bra för att vara sann ♥♥


Tips!



Jag har aldrig varit en "bokmal" men de här tre böckerna har verkligen fått mig att ändra på de.

Jag började läsa Bingos bok "En flickfotografs bekännelser" för någon månad sen och jag blev besatt! Allt han gjorde var så jävla ballt, unikt eller eget. Man får följa hans liv från att ha varit en lite pojke som bröt sig in på skolan till den han är idag. Han har upptäckt bl.a dom två tjejerna brevid, haha, han har träffat Hugh Hefner (Playboy mansion) och faktiskt jobbat med honom. Ett stort jävla tips: LÄS DEN! Det är min favoritbok och sen den dagen jag stängde igen boken har han varit min idol, på den manliga sidan.  

Magdalenas bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" handlar om hur hennes fd man Jorma misshandlar henne psykiskt och fysiskt. Hon blir gravid, föder sonen Isak. Sen får man följa hennes kamp mot att försöka fly från Jorma och rädda sitt barn. Hon flyttar till olika kvinnojourer, söker skydd, får livvakter och flyttar genom hela sverige i hopp om att han inte ska få tag i henne. Hela boken består av spänning. Den är grymt bra på samma sätt som den är grymt hemsk, men jag tycker verkligen att den är läsvärd.

Till sist men inte mins: Ego girl av Carolina Gynning. Det är en bok jag håller på att läsa nu men den är också otroligt bra. Har ungefär samma handling som Bingos bok, alltså hennes "resa" genom livet. Från att ha varit en helt vanlig tjej på en helt vanlig skola till den hon har blivit idag - en av sveriges största ikoner. Än så länge älskar jag boken är redo att springa till affärn och köpa "Ego Women", hennes uppföljare.


Ligger och solar på ballkongen, läser böck...

img_1135 (MMS)

Ligger och solar på ballkongen, läser böcker och äter isglass. Livet är ganska nice. Senare ikväll blir det att åka till stan och ta en fika med emmis. Men vi hörs om ett tag. Puss!


Hos mickis!

Godmorgon!

Sitter hos mickis just nu och softar med en varsin dator. Gårkvällen bestod av fiskpinnar & potatis, tv-tittandes, skratta åt gamla bilder, mys på ballkongen med vattenpipa och cider, ansiktsmask, te-drickandes, måla om naglarna 3 gånger, tjejsnack och tillslut en jävligt snabb däckning i soffan vid fyra-tiden imorse. Vi vaknade för en timma sen typ och ska strax äta frukost, sen gå ut med hundarna och sen ska vi sola solarium är det tänkt. Mickis åker ju till rhodos imorgon så hon vill väl ladda upp med lite extra färg så jag säger inte heller nej då jag behöver lite färg. Det är ändå inte strålande sol idag så det får bli solariet... :)

Ikväll ska jag stäääääda hela mitt jävla rum + badrum. Båda rummen är otroligt äckliga då jag inte städat på.. en månad? Har ju varit borta så dammet har ju hunnit samla sig en hel del under säng och i hörnor. Ska även tvätta alla smutskläder från resan, tvätta lakan samt fixa i trixa med mina nya saker jag köpte på ikea igår. Det blev en byrå, ett nytt fack till min garderob där man kan lägga i massa smycken osv, lite "små-lådor" att ha i byrån, nya påslakan, en ny klädstång och ja.. ni får se allt sen när de är klart ist :)






bilder från typ början av 7an :)


Sitter och väntar på pappa som ska köra mi...

img_5512 (MMS)

Sitter och väntar på pappa som ska köra mig först till Farsta och sen till Mickis där jag kommer spendera natten. Måste bara säga att jag e sjukt jävla grym som hann duscha, packa ihop grejer och klä på mig på mindre än en halv timma ;) aja vi hörs när jag landar hos Mickis ! Puss


jag älskar dig <3


Ganska långt inlägg, hehe...

Nu är semestern för detta år slut tillsammans med micke.. I 3 veckor har vi varit borta i västervik, österlen samt varit hemma och gjort massa mysiga och roliga saker. Men imorse, ville jag verkligen inte att klockan skulle ringa på 06.15, för jag visste att han skulle upp och jobba. :( Har iallafall haft det super mysigt under de här veckorna tillsammans med honom! Nu blir det väl inte så mycket ses på två veckor (förutom att sova över vissa kvällar och ses på helgerna) eftersom att micke kommer jobba över en hel del, varje dag faktiskt. Jag vet att jag överlever, men nu, första dagen känns de så otroligt tomt att vakna utan honom, att äta frukost ensam, att inte ha dagen planerad tillsammans med honom. Men nu har några vänner kommit hem (och några åkt/åker..) och det är ju typ 3 veckor kvar på detta sommarlov så jag ska ta vara på varenda dag nu! :)





Orkar inte berätta så mycket om veckan som gått men veckan i korthet: middagslagning, bio, stan, solning, muskö, mys på balkongen, filmkvällar och en smula alkohol.






Idag ska jag iallafall städa rummet lite snabbt, sätta mig ute och sola någon timma eller två och sen kanske (förhoppningsvis) åka till ikea med pappa och köpa byrån jag vill ha till mitt rum :DDD och kanske lite annat smått och gott! Ikväll blir det sleepover hos micke med lite nostalgi-style. Ska väl kolla igenom massa gamla bilder och ta tillbaka saker vi gjorde förr..? Dansa till Trazan och Barnane? Kolla på Sunes Jul och dränka oss i tårar av skratt? Spela in sjuka filmer som folk älskar? Haha, vi får se vad de blir.. Är de fint väder ikväll kanske de blir lite vin eller cider på hennes balkong. Mys!

Nu ska jag städa rummet och sen sätta mig i solstolen ♥

RSS 2.0